agniesiar
Marzymy o II serduszku
czesc dziewczyny
Witam, co z twoim cyklem, zawsze masz takie długie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czesc dziewczyny
co nowego słychać??
co drugi cykl, ale w środę idę do lekarza i niech coś poradzi, ostatnio stwierdził, że jeden jajnik mi nie pracuje i zlecił badania hormonów, badania wyszły ok więc zastanawiam się gdzie tkwi przyczyna, doda, że tak się wszystko rozregulowało od kiedy staramy się o dzidzię, wcześniej miałam cykle równiótko co 30 dniWitam, co z twoim cyklem, zawsze masz takie długie?
nie mamy rentgena w kompach i nawet najlepszy ekspert nie powie Ci co sie teraz dzieje w twoim organizmie,sama sie obserwuj to moze cos wywnioskujesz, a nawet jesli ktos Ci tu napisze ze to to i to, to i tak to bedzie tylko zgadywanie....Mam pytanie temp. mialam rano 37,1 śluz mam bialy lepki mam wrazliwosc wilgotności pobolewa mnie prawa strona podbrzusza co to może znaczyć???
dziwne...co drugi cykl, ale w środę idę do lekarza i niech coś poradzi, ostatnio stwierdził, że jeden jajnik mi nie pracuje i zlecił badania hormonów, badania wyszły ok więc zastanawiam się gdzie tkwi przyczyna, doda, że tak się wszystko rozregulowało od kiedy staramy się o dzidzię, wcześniej miałam cykle równiótko co 30 dni
dziwne to mało powiedziane..jak cytować kilka wypowiedzi w jednym poście??
jak cytować kilka wypowiedzi w jednym poście??

chyba , że sie scykam.