reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
:-)ja tez siedzę w pracy po nos w papierach :-) ale zaglądam tu co chwilkę bo to strasznie wciąga :-)

To prawda..ja na początku nieśmiale tutaj zaglądnęłam i nie byłam przekonana,a teraz.....nie ma dnia żebym nie zaglądnęła...poza weekendami..rano jak przychodze do pracy od razu włączam tą stronkę i tak cały dzien patrze co się dzieje...jak nie moge pisac to tylko zaglądam,a jak mam wolniejszy czas to i napiszę :-D a faktycznie dziewczyny są takie kochane,że nie można sie im oprzeć.

Czesc dziewczyny:-) ja sie zajelam praca w domu sprzatam gotuje i takie tam sobie wysmyslam nawet samochod dzis w deszcz mylam mam nadzieje ze sie znowu nie rozloze:sorry: zeby tylko nie myslec o tej okropnej @:zawstydzona/y: zreszta moze tak troche szybciej tez te bezczynne dni zleca:eek:

Czesc dziewczyny:-) ja sie zajelam praca w domu sprzatam gotuje i takie tam sobie wysmyslam nawet samochod dzis w deszcz mylam mam nadzieje ze sie znowu nie rozloze:sorry: zeby tylko nie myslec o tej okropnej @:zawstydzona/y: zreszta moze tak troche szybciej tez te bezczynne dni zleca:eek:

Nie ma to jak na smutki praca :-D:-D spokojnie, @ szybko minie i kolejny cykl staran się rozpocznie.....szybciej niż sie spodziewasz!:tak::cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry