reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

martilla- trzymaj się dzieciaku, wszystko będzie dobrze.

Obrona to tylko formalność - wiem coś na ten temat mam już trzy za sobą - więc głowa do góry i nie martw się!!!

A u mnie troszkę stresu, dziś w końcu jadę do gin. - takie ogromne nadzieje wiążę z tym cyklem i z tą wizytą, możne jestem głupia ale mam nadzieję, że zaczaruje jakoś mnie i w końcu mam się uda!!!

reklama
zwroc uwage na to ze jestesmy razem 8 lat i dopiero teraz sie zdecydowal...zreszta wczesniej mi nie zalezalo bo to ze rozumie wiecej polskiego ma swoje wady;-)

Mi sie wydaje ze nawet po 8 latach ( za 4;-)) Moj M i tak nie pojdzie:sorry: jest 10 lat straszy od nas i juz tego lenia ma niestety na tego typu rzeczy:eek: zreszta nie ma tez czasu praca i sport, u niego glowny problem to ciagle poprostu brak czasu:sorry: a i nawet jak bedzie dobrze znal jezyk to i tak zawsze mozna powiedziec w taki sposob, ze nie zrozumie:-D:-D

Miłego dzionka dziewczyny! ! ! Ja jak zwykle pracę zaczynam od forum :) :-):tak:

I milego dnia dla Ciebie Iwcia;-)

A u mnie troszkę stresu, dziś w końcu jadę do gin. - takie ogromne nadzieje wiążę z tym cyklem i z tą wizytą, możne jestem głupia ale mam nadzieję, że zaczaruje jakoś mnie i w końcu mam się uda!!!

No to trzymamy kciuki:-)

noukie - co tam dziś u Ciebie?

Nadal musze zabijacza czasu wrzucic, najpierw rehabilitacja malego a potem moze do siostry pojade tak sie wczoraj nasprzatalam nagotowalam ze spokojnie dzis nic nie musze robic:sorry: takze pewnie do siostry sobie pojade moze mi twarz zrobi i wrzuce sie pod solarium nie bylam juz dawno:tak:

A u Ciebie oprocz bardzo waznej wizyty u gina???

Nadal musze zabijacza czasu wrzucic, najpierw rehabilitacja malego a potem moze do siostry pojade tak sie wczoraj nasprzatalam nagotowalam ze spokojnie dzis nic nie musze robic:sorry: takze pewnie do siostry sobie pojade moze mi twarz zrobi i wrzuce sie pod solarium nie bylam juz dawno:tak:

A u Ciebie oprocz bardzo waznej wizyty u gina???

No to masz dziś wspaniały dzień! Zazdroszczę!

U nas starania zaczynają odbijać sie na związku, oboje chodzimy jak napompowani, dlatego dość często dochodzi do spięć.

Zaczyna mnie powoli martwić ta sytuacja - jak tak dalej pójdzie to sie oboje wykończymy!!!

Nie umiemy oboje złapać dystansu w tej sprawie- we wszystkim jedno, albo drugie zachowuje zimną krew - a brak fasolki powoduje doły u obojga:-(

Dlatego mam nadzieję, że w końcu nam sie uda, bo długo tak nie pociągniemy!

Cześć dziewczynki!!!! Witam z samego rana...

AGniesiar-trzymam mocno kciuki za wizytę.o której ją masz???

Pisz od razu co ci powiedział lekarz!!!

Wizytę mam dopiero na 16.50, a że on ma zawsze duże poślizgi to pewnie wejdę do gabinetu dopiero o 17.30.

Zanim wrócę z Olsztyna, zajmę sie Julcia, to odezwę się pewnie dopiero jutro rano!

Ale napiszę, co powiedział, pewnie za dużo to sie nie dowiem, ale nadzieję mam!:tak:

A co u Ciebie?

Ok to jak tylko bedziesz mogła to napisz co i jak?

U mnie...hmm..?23 dc...i w miarę spokojnie...wieczorami mdli mnie szczególnie jak zjem kolację i rano mam taką dziwną kluchę w brzuchu...poza tym mam trochę wrażliwe piersi...czasami mam wrażenie jakbym kamloty nosiła a nie piersi....nie boli mnie podbrzusze tak jak to było w ostatnich przypadkach przed @. Nie nastawiam sie na nic,poprostu spokojnie czekam i tyle.

Ale od przyszłego cyklu mam zamiar mierzyć temperature...zobaczymy jak to bedzie.

reklama
No to masz dziś wspaniały dzień! Zazdroszczę!

U nas starania zaczynają odbijać sie na związku, oboje chodzimy jak napompowani, dlatego dość często dochodzi do spięć.

Zaczyna mnie powoli martwić ta sytuacja - jak tak dalej pójdzie to sie oboje wykończymy!!!

Nie umiemy oboje złapać dystansu w tej sprawie- we wszystkim jedno, albo drugie zachowuje zimną krew - a brak fasolki powoduje doły u obojga:-(

Dlatego mam nadzieję, że w końcu nam sie uda, bo długo tak nie pociągniemy!

Rzeczywiscie takie rzeczy odbijaja sie bardzo na zwiazku:sorry: u nas w dzien @ caly dzien chodzilam za M i czepialam sie o wszystko:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry