Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to zacznij te testy jutro.
malwina jak sie decydujesz na mierzenie temperatury to nalezy to robic od poczatku cyklu albo choc po @.mierzysz tylko rano,zaraz po przebudzeniu!W ustach lub pochwie( ja w ustach elektronicznym bo szybko).Zapisujesz i zobaczysz ze przed owu temperatury sa nizsze a po niej rosna i tak juz zostaja do @.potem spadaja chyba ze jestes w ciazy.(to dopiero twoje pierwsze proby wiec za bardzo nie musisz w to wnikac.przewaznie mierza dziewczyny u ktorych te starania troche trwaja.moze tobie uda sie od razu?)
co do sluzu to po @ jest nieplodny.taki kleisty,gesty.przed owu robi sie jak bialko jaja i jest przezroczysty oraz sie rozciaga w palcach.moze byc tez wodnisty,bardzo rzadki.to jest sluz plodny i wtedy najlpeij sie starac.po owu sluz robi sie znow nieplodny.kleisty,bialy itd
zakochac to sie nie zakochalam.po prostu zestaw na kolejna impreze bo niestety zazwyczaj chce cos nowego,,,no ale to sa klasyczne rzeczy wie pewnie bede je szcze wykorzystywac.w kazdym razie na zdjeciu inaczej to wyglada i dlatego wzielam te srednie.mam nadzieje ze nie bedzie "too much" ale nie powinno.Eijf tak sobie wczoraj myslalam o tych kolczykach nawet zaczelam Ci pisac i skasowalam ze pewnie jak pojdziesz do sklepu i zobaczysz je na zywo zakochasz sie w innych![]()
Pewnie, że nie wyklucza :-) Po to się umęczyłam, żeby teraz namiętnie próbować :-) Pierwsza owu za nami, czekam do 12 na robienie teściora...![]()
zakochac to sie nie zakochalam.po prostu zestaw na kolejna impreze bo niestety zazwyczaj chce cos nowego,,,no ale to sa klasyczne rzeczy wie pewnie bede je szcze wykorzystywac.w kazdym razie na zdjeciu inaczej to wyglada i dlatego wzielam te srednie.mam nadzieje ze nie bedzie "too much" ale nie powinno.
w ogole to co ja sie wygrzeje w tej sukieneczce.jeszcze wszystkiego nie mam bo sie okazalo ze zbyt cienkie rajstopy kupilam.Wzielam czarne bo w jasnych po pierwsze za "letnio" a po drugie znajoma stylista powiedziala ze to "grzech" nosic cieliste...No i wzielam 15stki a potrzebne conajmniej 30stki....
mam nadzieje ze fryzjerka tez na czas sie zjawi i pomaluje mnie choc troche bo nic w odpowiednich kolorach nie mam...i w ogole nie zeby mi sie chcialo na to wesele az tak bardzo.
bede akurat przed @...tzn we wtorek mam dostac ale czasem juz na 3 dni przed humor mam...
p.s. ogladas moze te kartki elkaartje.nl?wiem ze wczesnie ale poogladac mozna.mnie sie bardzo podobaja![]()
zakochac to sie nie zakochalam.po prostu zestaw na kolejna impreze bo niestety zazwyczaj chce cos nowego,,,no ale to sa klasyczne rzeczy wie pewnie bede je szcze wykorzystywac.w kazdym razie na zdjeciu inaczej to wyglada i dlatego wzielam te srednie.mam nadzieje ze nie bedzie "too much" ale nie powinno.
w ogole to co ja sie wygrzeje w tej sukieneczce.jeszcze wszystkiego nie mam bo sie okazalo ze zbyt cienkie rajstopy kupilam.Wzielam czarne bo w jasnych po pierwsze za "letnio" a po drugie znajoma stylista powiedziala ze to "grzech" nosic cieliste...No i wzielam 15stki a potrzebne conajmniej 30stki....
mam nadzieje ze fryzjerka tez na czas sie zjawi i pomaluje mnie choc troche bo nic w odpowiednich kolorach nie mam...i w ogole nie zeby mi sie chcialo na to wesele az tak bardzo.
bede akurat przed @...tzn we wtorek mam dostac ale czasem juz na 3 dni przed humor mam...
p.s. ogladas moze te kartki elkaartje.nl?wiem ze wczesnie ale poogladac mozna.mnie sie bardzo podobaja![]()

ja jutro moge scan naszej wrzucic, nie mam wzoru bo sama wymyslalam