biedroneczka1980
Fanka BB :)
Mi juz powoli opada chec mierzenia tempki, chodzenia na monitoringi, stosowania testow owu itp, mam ochote na troche luzu i na sex dla przyjemnosci a nie myslenia co gdzie i kiedy :-( ahhh.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
owu jeszcze nie mialas.czekaj cierpliwie bo widze ze masz sluz plodny i poza tym temperatura sie obnizyla a czesto jest tak przed owu.jesli chodzi o bete to naprawde w 4dpo nie ma sensu.zagniezdzenie trwa ok 7 dni wiec nie radzilabym ci wczesniej niz 10dpo robic.Ejf, bedroneczka - witajcie - siedze i czekam na jakies expertki jesli chodzi o tempki i owulacje no i badania....Chcialabym przed pojsciem do gina zrobic beta-hcg - ale 4dni po "po"
to chyba stanowczo za wczesnie (?)
w ogole denerwujace jest to ze zachodza w ciaze miliony kobiet a nam to tak pod gore!z takim mozolem>czasem sie z tym godze a czasem wsciekla jestem,!do cholery jestem w dobrym zwiazku,sytuacja materiala ok,gotowa psychicznie,ciaza planowana i nie....nie udaje sieEijf ja już nie rysuję wykresów, tylko mierzę w okolicy dni płodnych, ale nie zapisuję nigdzie. u mnie przez 2 lata było modelowo jedno podejście do owu, parę ścieżek śluzowych to zawsze świadczy o tym ze coś jest nie tak z hormonami i tak nie powinno być, dlatego martwię się... to już chyba starosć :-(
to takie wkurzające, tyle człowiek czeka a tu jeszcze własny organizm płata figle.
To zalezy jak dlugie sa twoje cykle.Ja mam 27dniowe i zaczynam robic juz 10dc (bo choc moja owu jest przewaznie 15 dc to zdarzylo sie ze splatala mi figla i byla 11)ale spokojnie mozesz zaczac 13.Nie robi sie rano tak jak testy ciazowe tylko raczej po poludniu lub wieczorem.pamietaj by nie pic za wiele na jakis czas przed testem i za pozytywny uznaje sie tylko takiw ktorym te kreski sa jednakowo mocna lub testowa o wiele mocniejsza.witam mam pytanie kiedy najlepiej zrobić test owu???
Czy mogę teraz zrobić czy tylko z rana???
Dziewczyny pomożecie mi
To zalezy jak dlugie sa twoje cykle.Ja mam 27dniowe i zaczynam robic juz 10dc (bo choc moja owu jest przewaznie 15 dc to zdarzylo sie ze splatala mi figla i byla 11)ale spokojnie mozesz zaczac 13.Nie robi sie rano tak jak testy ciazowe tylko raczej po poludniu lub wieczorem.pamietaj by nie pic za wiele na jakis czas przed testem i za pozytywny uznaje sie tylko takiw ktorym te kreski sa jednakowo mocna lub testowa o wiele mocniejsza.
aha musisz tez obserwowac sluz