reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Marzi porzadzilam sie troche i zmodyfikowalam liste, mam nadzeje ze sie nie gniewasz szefowo;-)

Eh... Kochana... dobrze, że nadganiasz z ta lista, bo ja odkąd mam Meksyk w robocie (ostatnie dwa tygodnie), jakos rzadziej moge być na forum... ubolewam nad tym, ale takie życie...;-)Mianuje Cię zatem moją zastępczynią...hihihi:sorry:

• dziewczyny byłam u lekarza!! i jest ciąza potwierdzona! :D tylko musze luteine brac i w luzeczku leżeć i najlepiej sie nei ruszać :)
  • Pozdrawai!!!

natucha11 GRATULACJE!!! Czekamy na opis objawów i generalnie info jak się czujesz w dwupaku!!! hihihi
:-D
...ale podobno nie jest wskazane od razu się starać bo wyczytałam że mogą wystąpić komplikacje chodź to zależy od organizmu i od kobiety...

jak na razie myślę że jeszcze ze 2 cykle poczekam i może na święta by się udało,obecne niestety mam @ :(

no ja tez tak czytałam... ale powiem Ci agnieszka, że teraz trochę żałuję, że odstawiłam tabletki i czekałam aż pół roku na rozpoczęcie starań, bo teraz minął już drugi cykl i nadal nic... więc wygląda na to, ze to nie jest wszystko tak hop siup...:confused2:niestety...

malwino- jeszcze jedno i daję Ci święty spokój.

Nikt nie jest mnie w stanie przekonać, że 18-letnia dziewczyna potrafi w sposób świadomy i w pełni rozważny zdecydować się na dziecko.

Sądzę, że targają tobą emocje jeszcze młodej osoby, jeszcze pamiętam jak byłam w twoim wieku i wydawało mi sie wszystko takie piękne, różowe i na zawsze. Skoro sie tak bardzo kochacie to poczekajcie, choć do ślubu.

Nie rozumiem twojego pośpiechu - PO CO???

Agniesiar, zgadzam sie z Tobą 100%, choć powiem Ci szczerze, ze czasami troche żałuję... że nie zdecydowaliśmy się troche wcześniej... ja mam 26 lat, jesteśmy ze soba 10 lat, 2 lata po ślubie... co do mojej dojrzałości i gotowości na dziecko... myslę, ze spokojnie moglibyśmy mieć dwulatka...:happy::rofl2: a tu nawet narazie Fasola nie ma... shit

Boże dziewczyny już nie moge, ale mnie nosi, znów sie za bardzo nakreciłam na to wizytę, oczekuje cudów, a to przecież nie tak.

Trzymajcie za mnie kciuki co by lekarz mi coś poradził!!!!

Kochana, trzymam kciuki... będzie dobrze...:tak:

Dzisiaj się dowiedziałam ze mój M chce żebyśmy wzięli cywilny a za rok kościelny wiec się zgodziłam.
Więc listopadzie bierzemy cywlny dzisiaj mój M poszedł załatwić wszystkie formalności.
A mój bardzo dobrze zarabia ma prawie 2500 na rękę z nad godzinami dla mnie to jest dużo a ja zarabiam 1300na rękę.
Wiec nie jest tak źle.
A wcześniej nie pisałam bo miałam klientów w sklepie wiec nie miałam jak ale już jest luzik wiec juz bede pisać.
A co do dziecka to w2iem ze jest ciężko i czeka mnie odpowiedzialność wiem co biorę na siebie ale przecież to tylko moja decyzja doceniam wasze opinie

Malwinka,
ja sie zgadzam z dziewczynami... bycie Mamą to nie tylko fajna sprawa... to przede wszystkim duża odpowiedzialność... nie wiem czy w wieku 18 lat byłam na tyle odpowiedzialna, aby w pełni opiekować się i poświęcić dla drugiego człowieka... w sensie małego, bezbronnego, bezinteresowanego całkowicie!!!!

Wybacz, nie wiem gdzie mieszkasz... i jakie są ceny... ale dziecko to nie jest tania inwestycja... życzę Ci oby ta decyzja okazała się przemyślaną!!!

Ostatnia edycja:
oj, popracowałam troszkę a tu postów przybyło miło...
agniesiar
trzymam kciukiza wizytę i życzę dobrych wieści.
Marzi - drugi cykl, to krótko nie fiksuj ;-) ... fasolka wybierze najlepszy czas (ha, teraz tak radzę,a zobaczymy jak ja w drugim cyklu będę się zachowywać :eek: )

oj, popracowałam troszkę a tu postów przybyło miło...
agniesiar trzymam kciukiza wizytę i życzę dobrych wieści.
Marzi - drugi cykl, to krótko nie fiksuj ;-) ... fasolka wybierze najlepszy czas (ha, teraz tak radzę,a zobaczymy jak ja w drugim cyklu będę się zachowywać :eek: )

hihihi... założę się, ze będziesz fiksować tak jak ja...:rofl2: to norma jak komuś zalezy...

hihihi... założę się, ze będziesz fiksować tak jak ja...:rofl2: to norma jak komuś zalezy...
tego się obawiam... ale co tam... będę się wyżalać i szukać wsparcia na forum.
A teraz lecę do domku, do jutra!!
Nie schizujcie i że pozwolę sobie zacytować z innego foruma..
"Niech moc (mężowych lędźwi) będzie z Wami!" :sorry::tak:;-)

reklama
Do góry