Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Robilam już wszystkie badania hormonalne sa ok, z monitoringu wychodzi ze owulacja jest, moja gin kaze jeszcze poczekac ze 3 cykle moze jak to powiedziala nie naleze do takich co od razu "zaskakują"I jeszcze jedno pytanie ile badań masz już za sobą!
;-) Ciekawe kiedy mój wykres zacznie szaleć

:-)GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!serdecznie dziękuję za wszystkie kciuki ! z taką ilością nie mogło się nie udać, także oczywiście
OBRONIŁAM !!!
Ja też Ciebie nie mam na nk ale jak coś to jestem w ostatnich znajomych patiKusska Agniesiar jak chcecie dajcie namiary na NKnie mam Was
![]()
KK

Robilam już wszystkie badania hormonalne sa ok, z monitoringu wychodzi ze owulacja jest, moja gin kaze jeszcze poczekac ze 3 cykle moze jak to powiedziala nie naleze do takich co od razu "zaskakują"
dokładnie korzystaj jeszcze;-)Ja uciekam narazie, bo dzis idziemy do znajomych, poki jeszcze pierwsza faza to pozwole sobie na lamke wina lub piwko;-). Milego wieczorku.
Owocnych staranek![]()

Oby. Jak narazie czekam. A jak nie to moze jeszce mojego na badania wysle.Nie ważne metody byle by prowadziły do celu!!!