katia_793
Fanka BB :)
No gratulacje nie moło być inaczej:-)serdecznie dziękuję za wszystkie kciuki ! z taką ilością nie mogło się nie udać, także oczywiście
OBRONIŁAM !!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No gratulacje nie moło być inaczej:-)serdecznie dziękuję za wszystkie kciuki ! z taką ilością nie mogło się nie udać, także oczywiście
OBRONIŁAM !!!
Pati ja też nie dostałam nie martw się jak się przypomnimy to noże dostaniemy :-) .A Ty jak się dziś czujesz nadal kiepsko czy jest jakaś poprawa ;-)a mnie nie:-
no:;-)
Pati ja też nie dostałam nie martw się jak się przypomnimy to noże dostaniemy :-) .A Ty jak się dziś czujesz nadal kiepsko czy jest jakaś poprawa ;-)
nie moge nic zrobic-gotowac,teraz mdlosci budza mnie nawet w nocy i nie wiem jak mam sobie z nimi poradzic,kiedys slyszalam ze jest jakis lek na mdlosci musze podejsc dzis do apteki i sie zaopatrzyc
;-)Wiem ze wiekszosc z Was chcialaby miec te mdlosci i wogole zeby tylko miec fasolke ale dla mnie to problem bo mam jeszcze dwojke dzieci a czuje sie jak rozlozona przez grype i to w dodatku jakas grype z wymiotami:-(DZIEWCZYNY TE WYMIOTY MNIE WYKONCZA!!!
a mi wkoncu tempka spadla
dzis 7 dc no i moze jakies staranka pomalutku trzeba rozpoczac

ale w tym miesiacu testuje duzo przed

;-)nie jestem w ciazy test negatywny
nie wiedzialam ze z tym tyle roboty ale jak juz sie wzielam to robie. mam gosci wieczorem i musze posprzatac chalupe a tu taka piekna pogoda za oknem ze az dusza rosnie. wlasnie przyszlam ze spacerku krotkiego i siedze w kuchni (nobla dla tego kto wymyslil wifi hehe) 
przykro mi.... ale nie martw się bedzie dobrze, uda sie w koncu. tulęnie jestem w ciazy test negatywny
ale każda kobieta przechodzi to zupełnie inaczej. Rozumiem że teraz uważacie mocno tak??;-)
czy gumeczki :-)
:-) owocnych!
czas leci..... 
Oj dopiero teraz to widze!Gratuluuuje!!!!!!!!!!!!!serdecznie dziękuję za wszystkie kciuki ! z taką ilością nie mogło się nie udać, także oczywiście
OBRONIŁAM !!!