Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wyglada na to ze 14 dc bylo podejscie, a czy bylakurde znowu cykl z tego niepracujacego jajnika?????
ale przeciez nie pisze tego by sie uzalac.wiesz ze nawet do wczoraj mialam takie ciche nadzieje a teraz juz czuje co czuje i to na czas nawet.tak juz mam tego czasem dosyc ze matko.eijf
zlał Ci ktoś kiedyś tyłek za takie gadanie? Jak nie to chyba będę pierwsza! Głowa do góry! Jeszcze nic nie wiadomo , a Ty już się poddajesz!!
rudka
kurde przykro mi:-( a który to dc?
przykro mi rudka oby na następnym który zrobisz były 2 krechyCzesc dziewczyny, niestety na teście jedna kreska![]()
ale przeciez nie pisze tego by sie uzalac.wiesz ze nawet do wczoraj mialam takie ciche nadzieje a teraz juz czuje co czuje i to na czas nawet.tak juz mam tego czasem dosyc ze matko.
eh ja juz sily nie mam.doskonale to rozumiem, miałam tak ostatnim razem, ale może tym razem przeczucie Cię myli ? Oby!!!;-)
ps. zaraz zejde z tego świata... blee ide coś zjeść może będzie lepiej
No i nie potrzebnie poszłam, mąż wygonił mnie z kuchni i powiedział,że zrobi mi śniadanie ,a ja mam sobie iść do pokoju:-) jakiś dzień dobroci dzisiaj hehe
Czesc dziewczyny, niestety na teście jedna kreska![]()
ale przeciez nie pisze tego by sie uzalac.wiesz ze nawet do wczoraj mialam takie ciche nadzieje a teraz juz czuje co czuje i to na czas nawet.tak juz mam tego czasem dosyc ze matko...

No mowie ci,jeszcze do wczoraj mialam zludzenia.Zostaly mi dwa dni.Rudka przykro mi:--
-(
Eijf te dni przed sama @ sa okropne![]()