Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tez tego nie znoszę "prawie 3 lata po ślubie i jeszcze nie macie dzidziusia" a co to kogo obchodzi!!
a jeszcze bardziej mnie wkurza że takie pytania zazwyczaj zadają osoby które pobrały sie z powodu wpadek. Oni pobrali się bo musieli, my bo się KOCHAMY

no,mnie tez kiedys kolega ze szkoly sredniej jeszcze,z ktorym zadnych kontaktow nie utrzymuje ,cos napisal na ten temat.ze moze juz czas...zatkalo mnie.wtedy nawet jeszcze o dzieciach nie myslalam(moze i myslalam ale na pewno nie mialam w planach).zwyzywalam go ze kto jak kto ale nie znajomy z ogolniaka bedzie o tym decydowal.ludzie wala czasem takie teksty nie zdajac sobie sprawy z tego co gadaja.no ale takimi wlasciwie nie powinno sie przejmowac.a tak w ogóle to u mnie nadal temperatura nie wzrosła....
ale wiecie co jak sie dzisiaj wkurzyłamna mojim profilu na nk kuzynka mojego męża napisała mi takie coś cytuje: "kiedy wkońcu doczekam sie bratanka?!!!"
czujecie????tak mi cisinienie podniosła ...
![]()
co za nienormalna osoba, po pierwsze prawie w ogóle jej nie znam (rozmawiałam z nią tylko kilka razy a ostatnio 3 lata temu, po drugie JAKI BRATANEK??? przecież ona jest tylko kuzynką a nie siostrą.... nie no nie moge poprostu..... brak słów...

a jutro to juz nie kupię ,wiec najpredzej to we wtorek zatestuje,chyba że w poniedziałek rano polecę.W sumie to jesli do poniedziałku nie przyjdzie ta @ to raczej bede juz pewna.Trzymam mocno kciuki żeby @ nie przyszła:-):-)dziekuje Wam,jutro @powinna przyjsc odezwe sie czy przyszla,mam cien nadzieji ze nie;-)

.