Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gdybysmy znaly to nie byloby nas na tym watku...cześć dziewczyny
może któraś z was zna jakieś sposoby ułatwiające zajście w ciążę (poza wyłączeniem myslenia o fasolce bo tego nie potrafie ;( )
ja tez juz sily nie mam.miliony plemnikow,potrzebny jeden a i tak sie nie udaje!tak tylko pytam o maż mnie srraszy ze mastępnym razem nak nic nie pomoze powiesi mnie za nogi na karniszu, zeby nic nie wyciekło i moze wreszcie sie uda
chyba nie bardziej swirnieta(zdesperowana?) niz ja.Czesto mam testy ktore sa zabudowane i na kreski patrzy sie przez plastik.to ja te testy rozpolawiam i wyciagam ten paseczek bo moze tak bedzie lepiej widac?moze sie cien zarysowal a ja go nie widze...eijf ja też świruska , bo po @ robiłam test ciążowy (I TO DWA !!!!)![]()
test przed spodziewana @ moze ale nie musi wyjsc.to tez zalezy jaki robisz,o jakiej czulosci.czytalam tu na forum(w kraju gdzie mieszkam) ze np predictor wychodzi dosyc pozno.no a jedna dziewczyna robila ten o duzej czulosci i nic jej nie wychodzilo az do terminu@. a mial pokazywac od 6 dni przed.testowali go tez w telewizji (kobiety bedace juz w kilkutygodniowej ciazy) i wyszla im bledziutka kreseczka.widzisz u kazdego jest inaczej.jednej wyjdzie juz po 7 dniach od owu(wiem to bo przegladalam na ff),innej po 10 a jeszcze innej dopiero po terminie.I tym sie pocieszam.@powinnam dostac 25:-(
nie wiem,ale chyba skoro podaja to widocznie tak jest.wiekszoci jakos w 10-12 wychodzi.Ja sie przyznam ze zrobilam sobie teraz (nawet nie z rannego moczu) test o czulosci 12mIU no i nic oczywiscie.Jeszcze kupa czasu ale zawsze tak mam ze wczesnie robie testy.chocby dla eksperymentu gdyby mialo sie udac to wiedzialabym kiedy wyszedl ha ha.kiedys dla eksperymentu specjalnie zrobilam blednie test i wyszedl pozytywny.(drugi ten sam wykonany poprawnie juz nie).po prostu trzeba bylo nalac 4 krople a ja wlalam po brzegi i wyszedl falszywie pozytywny.Co swiadczy o tym ze nalezy je wykonywac zgodnie z ulotka.taka eksperymenciara jestemjednej wyjdzie juz po 7 dniach od owu(wiem to bo przegladalam na ff),innej po 10 a jeszcze innej dopiero po terminie.
to możliwe żeeby wyszedł tak szybko?? chyba w jakichś skrajnych przypadkach, przecież najpierw musi dojść do zagnieżdżenia a dopiero później jest wytwarzany hormon??

ostatnio jak kupowałam test rozmawiałam z aptekarka, też robiła test wcześniej, 10 dni po stosunku i wyszedł negatywny, a potem robiła w dzień @ i wyszedł pozytywny, czasami lepiej poczekać parę dni niż się niepotrzebnie dołować tym bardziej że nastrój mamy wpływa na fasolkęnie wiem,ale chyba skoro podaja to widocznie tak jest.wiekszoci jakos w 10-12 wychodzi.Ja sie przyznam ze zrobilam sobie teraz (nawet nie z rannego moczu) test o czulosci 12mIU no i nic oczywiscie.Jeszcze kupa czasu ale zawsze tak mam ze wczesnie robie testy.chocby dla eksperymentu gdyby mialo sie udac to wiedzialabym kiedy wyszedl ha ha.kiedys dla eksperymentu specjalnie zrobilam blednie test i wyszedl pozytywny.(drugi ten sam wykonany poprawnie juz nie).po prostu trzeba bylo nalac 4 krople a ja wlalam po brzegi i wyszedl falszywie pozytywny.Co swiadczy o tym ze nalezy je wykonywac zgodnie z ulotka.taka eksperymenciara jestem![]()