reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Ja Kochane tez powoli sie żegnam... okazało sie, że Mój dzisiaj dłużej w pracy zostaje... szanse na przytulanie zmalały do 50% fck.:zawstydzona/y:Choć przecież zawsze zostaje jeszcze noc i poranek... ale to jakiś kosmos...:cool2:

Ja się żegnam... miłego weeknedziku i do usłyszonka w poniedziałek!!!!:happy:

Ja Kochane tez powoli sie żegnam... okazało sie, że Mój dzisiaj dłużej w pracy zostaje... szanse na przytulanie zmalały do 50% fck.:zawstydzona/y:Choć przecież zawsze zostaje jeszcze noc i poranek... ale to jakiś kosmos...:cool2:

Ja się żegnam... miłego weeknedziku i do usłyszonka w poniedziałek!!!!:happy:

Milego weekendu:tak: dzialaj kochana dzialaj:-)

A ja sie zapomnialam:sorry: bo mialam test owu wlasnie sobie robic i kawy sie napilam i znowu musze czekac:no:

cześć dziewczyny, ja tylko na chwilę , bo musze się pakować i jadę do mamy, widzę że wyszło szydło z worka i się wydało ,że Robale nie jest w ciąży, ale zachowała się jak nie powiem co! pozostawię to bez komentarza!

jak już wspomniałam jedziemy na weekend w rodzinne strony, owu chyba jeszcze nie było wiec nie wiem jak będziemy się przytulać... cholera przejdzie mi ten cykl koło nosa... ach

postaram się później do was zajrzeć, a jak nie to jutro, trzymam kciuki za wszystkie które oczekują na owu bo chyba zbiegło się kilku dziewczynom w czasie:-D no i za oczekujące na wyniki przytulanek też oczywiscie trzymam ! pozdrawiam !!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry