Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no chyba się skuszę na ten Filmik... hihihi
![]()

:-):-) do dzieła!Kobitki a jak to jest z tempka po owulacji jak długo utrzymuje się wyżśza po owulacji i kiedy opada jak się nie jest w ciąży!!
Czy jeśli zaszło się w ciążę to utrzymuje się cały czas wysoka nawet przed spodziewanym terminiem miesiączki!!
bo ja kompletnie nic nie wime o tych temperaturach....a mierzę od 5 dni!!:-)
agniesiar - a jak jest ciąża to sie utrzymuje na stałym poiomie czy rośnie!??
Witam się z samego rana
No coz wczoraj usnelam dość wcześnie jak dziecko, ze staranek wczorajszych nic nie wyszlo bo jedynie moj kochany troche mnie odstresowal;-);-), a ja po tym normalnie usnelam jak dziecko, wiec moze dzis pomecze mojego w ramach rekompensaty
;-) i staranek. No i dzis moje kochanie tez ma wolne wiec prawie caly dzien mamy dla siebie
katia to trzymam intensywnie kciuki by wszystko udalo sie wyregulowac i bys szybko zalapala fasolinke
Noukie ciekawa jestem jak u Ciebie
Wszystkim Miłego dnia

Witam dziewczynki z rana!
Niestety wczoraj późno wróciłam i byłam zmęczona wiec nie bardzo wiem co i jak, jeśli coś ważnego sie wydażyło to dajcie znać.
U mnie 15dc. wczoraj jajko miało 21mm i gin powiedział, że dziś lub jutro pęknie, wiec dziś wieczorem i jutro rano mamy sie poprzytulać.
A jeśli chodzi o efekty to zobaczymy za dwa tygodnie, oby były takie jak sobie życzę!
Zakupy dobre na wszystko...;-) no może prawie wszystko![]()
dostalam wczoraj od M troche na urodzinki;-) i bylam po sukienke kupilam sobie wkoncu taka jak chcialam:-)Ciekawe jak RUDKA?

Cześć, dziewczynki :-) Cały czas Was podczytuję, ale trochę boję się pisać (wiem, głupia jestem), że niby ja już w ciąży, a Wy się staracie i może wolicie nie mieć tu takich zaciążonych, bo Wam smutno...? Mam rację, czy głupia jestem??

My az takie zolzy nie jestesmyDziewczyny ja też tu jestem w miare nowa, ale prosze nie skreślajcie mnie na początku!! Bo nie mam zamiarów takich jak tamta dziewczyna!!
Wiem że dobrze się juz znacie i macie do siebie zaufanie, ale mam nadzieję że z czasem zostanę zaakceptowana i pozwolicie mi istnieć na tym forum!!
pozdrawiam))
jak ktos wydaje nam sie trollem to wtedy nie popuszczamy
Ja pamietam jak Robale potraktowala ejf mowiac o olewaniu moczem itp, tylko za to ze ona wyrazila swoje zdanie nikogo nie obrazajac!!![]()
nie lubie jak kobieta jest wulgarna uwazam to za szczyt bezczelnosci
Jestem spowrotem Kochane... wróciłam z USG ... no i powiem Wam, że wielki klops...Jestem w szoku... bo:
- teraz macica wyszła mi w przodzgięciu... nie wiem czy to możliwe, ze może się położenie zmienić???
- jestem jeszcze przed owulacją... głowę dałabym sobie uciąć, że już dawno po... no i przy okazji odpuściła staranka...a tu kilka pęcherzyków 6 mm w lewym jajniku i jeden 21 mm w prawym... domyślam sie, ze ten w prawym jest domniujący... tylko zastanawiam się kiedy dojdzie do owulacji...
Pomożecie???
no i do dziela:-)Marzi to racja obsesyjne myslenie o tym daje przeciwne efekty. W tamtym miesiacu tak mialam i nic nie wyszlo mimo ze przytulalismy sie z ukochanym zaraz przed i w trakcie owu, a tez potwierdzone mialam ten moment na monitoringu USG
W tym miesiacu daje sobie na luz, nawet nie bede wiedziec kiedy byla owu, bo przez ta infekcje nie mam jak jechac na umowione USG.

;-)