reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziewczyny ja też tu jestem w miare nowa, ale prosze nie skreślajcie mnie na początku!! Bo nie mam zamiarów takich jak tamta dziewczyna!!
Wiem że dobrze się juz znacie i macie do siebie zaufanie, ale mam nadzieję że z czasem zostanę zaakceptowana i pozwolicie mi istnieć na tym forum!!

pozdrawiam))

No pewnie, ze mozesz z nami pisac, przeciez my nie jestemy jakies jedze przeprowadzajace selekcje kto moze pisac a kto nie, forum jest otwarte i kazdy moze na nim pisac tylko sek w tym, ze bylo tu kilka przypadkow matactwa, ze tak powiem, ze dziewczyna(y) tworzyly sobie wlasny swiat tutaj, a to juz nie jest fajne, bo piszac z kims fajnie jest wiedziec, ze pisze prawde, ale nie robi Cie w balona i jeszcze pewnie sie z Ciebie nabija jak to ty naiwna jestes.
Takze pisz smialo ;-) i witamy ;-)

reklama
No mi tez tak raz powiedzial:tak: jeden gin na USG tuz przed owu, oni chyba juz tak maja hehehe:-D
Przycisnij swojego jutro z rana i wieczorem:-D:-)
Czy na USG widac juz bylo jakis płyn??

O Matko nie wiem... wstydziłam się trochę zapytać... :zawstydzona/y:
Bo ten lekarz taki dowcipny był od początku...

"Ile ma Pani lat? - 26 - A wygląda Pani na 21 hihihi"
" No zobaczymy co tam Pani nabroiła"...

Słyszałam o nim, ze On taki fircyk w zalotach, ale podobno zajeb... specjalista od USG...

bakteria-przestac.zostan oczywiscie i pisz z nami nadal.przeciez kazdy ma tu ten sam cel i wlasnie tego sie boimy...ze dziewczyny pouciekaja jak tylka zaciaza.

marzi-wlasnie mialam cie pocieszac ze usg to nic takiego i dobrze ze robisz.Nie wiem co do tej macicy ale super ze uslyszalas ze owu przed toba!Przynajmniej nie zmarnujesz szansy!a powiedz jeszcze,dlaczego myslalas ze juz po???wlasnie przeczytalam o twoim lekarzu...kurcze,nie lubie takich...

ja tu tylko na chwilke i poczytam pozniej.

rudka-jak test????

marzi55 - ja nie wiem na co ty czekasz!????
Moja droga zrób miłą atmosferę, wrzuć na luz i do dzieła!!
To jest moja rada!!
A my tu wszystkie tzrymamy za Ciebie kciuki!!:-):-):-)

reklama
marzi-wlasnie mialam cie pocieszac ze usg to nic takiego i dobrze ze robisz.Nie wiem co do tej macicy ale super ze uslyszalas ze owu przed toba!Przynajmniej nie zmarnujesz szansy!a powiedz jeszcze,dlaczego myslalas ze juz po???wlasnie przeczytalam o twoim lekarzu...kurcze,nie lubie takich...

QUOTE]

Eijf, wiesz co myślałam, że po bo wyliczyłam na kalkulatorze długość cyklu (przez 3 ostatnie cykle to były 24-25 dni), no i rzeczywiście miałam wrażenie, ze bolały mnie jajniki 11 dc, choć wczoraj Wam pisałam, że i wczoraj mnie bolały... więc stąd to przypuszczenie...;-) wiem mylne, głupawe...zawsze byłam przekonana, ze w połowie cyklu jest owulacja... a tu taka niespodzianka...

Nie jestem przekonana do mierzenia temperatury... nie umiem tego robić systematycznie, nie znam się i wolę nie ryzykować... ale jeśli teraz nie wyjdzie to na pewno kupie testy owulacyjne...:tak:

a z ta macicą... to też słyszałam, ze się prostuje, ale podczas ciąży, a nie... tak w ciągu 6 miesięcy... bo niby od czego...

no nic , idę jeszcze w poniedziałek na konsultację tych wszystkich moich wyników do mojego lekarza... jego będę miała śmiałość o więcej rzeczy zapytać...:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry