Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja sie obawiam ze jak bede w ciazy to non stop bede wertowac moja ksiazke ze studiowEmbriologia, by wciaz czytac co i kiedy sie u fasolki tworzy
![]()

dopiero pare dni biore leki ale mam nadzieję że będzie okWłaśnie, też mnie fascynuje biologia i rozwój naszego maluszka. Musimy kupić jakąś bardziej zaawansowaną książkę, żeby wszystko wiedzieć :-)
mmm, no pewnie, że nie! Przyznaję, jak coś jest nie tak, najważniejsza jest trafna diagnoza. Ale jak jest owulacja - to już jest super!!
Właśnie, też mnie fascynuje biologia i rozwój naszego maluszka. Musimy kupić jakąś bardziej zaawansowaną książkę, żeby wszystko wiedzieć :-)
mmm, no pewnie, że nie! Przyznaję, jak coś jest nie tak, najważniejsza jest trafna diagnoza. Ale jak jest owulacja - to już jest super!!

Własnie a tam jest wszsytko az zazbyt dokladnie wytlumaczone. Jak bylam w pierwszej ciazy, ktora stracilam to non stop ta ksiazke przegladalam. Moze nie jest tak ladna jak te ksiazki dla mam, ale rownie ciekawa heheheO to jest na pewno bardzo interesujące, bo w tym książkach typowych o ciąży to tam zazwyczaj w kilku zdaniach jest o tym co się dzieje z Fasolką, a zazwyczaj o objawach, co robic, a czego nie![]()

Własnie a tam jest wszsytko az zazbyt dokladnie wytlumaczone. Jak bylam w pierwszej ciazy, ktora stracilam to non stop ta ksiazke przegladalam. Moze nie jest tak ladna jak te ksiazki dla mam, ale rownie ciekawa hehehe![]()
Ja jako biolog, antropolog;-):-) to juz wogole fiksuje na tym punkcie;-)Właśnie, też mnie fascynuje biologia i rozwój naszego maluszka. Musimy kupić jakąś bardziej zaawansowaną książkę, żeby wszystko wiedzieć :-)

Oj, życzę Ci tego bardzodopiero pare dni biore leki ale mam nadzieję że będzie ok

No właśnie to czekanie jest strasznie głupie. Wychodzę z założenia, że jak nie ma krwawienia ani sporego bólu, to chyba nic złego nie powinno się dziać. No bo co ja mogę innego? Staram się myśleć pozytywnie i dbać o siebie. Ostatecznie inna kobieta na moim miejscu z moimi cyklami mogłaby się jeszcze wcale nie domyślać ciąży. Ja więc staram się czekać ze spokojem, mierzę tę temperaturę, ale trochę można fizia dostaćBakteria Kochana, a ja tak sie zastanawiałam co w trakcie tych kilku dni oczekiwania... czy po prostu czekanie czy nadal robienie testów by byc 100% pewnym że nadal wszystko jest ok![]()