• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
bakteria ja nie jestem na bierząco ale zauważyłam że Ty niedawno ujrzałaś II kreseczki i to twoj 1 cykl starań był. Spoznione ale szczere WIELKIE Gratki!!!:-)super!

dziewczyny jestep m już po owu i czuję się dziwnie (właściwie nic nie czuję, niczego bólu jajnika ani piersi, a zawsze mnie bolały) czyżby bromergon już działał?? a może coś jest nie tak??

Hello! a JA? Tez jestem staraczką :-) Proszę mnie dopisać do listy!! :)
Pozdrawiam :)

Zrobione:rofl2: napisz jeszcze jak chcesz kiedy testujesz i ktory to cykl staran:sorry:

TESTUJĄCE:

Ren -21 pazdziernika
aisim - 21 października
zielona.wampirzyca- 21-22 październik
Marzi55 - 26 października
Noukie- 29 pazdziernika
biedroneczka1980- 31 pazdziernika
Kinga85 - 2 listopada
agniesiar - 4 listopada
jagódka1231- 9 listopada

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa -
sandrahaha -
scorpioniczkaa :) - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl

OBECNE STARACZKI:

zielona.wampirzyca- 7 cykl
Hope33-
Martilla - 5 cykl
agniesiar - 10 cykl
mmm -5 cykl
Noukie - 4 cykl
Marzi55 - 3 cykl
eijf-
emilchen-
kusska - 9 cykl
jagódka1231- 4 cykl
nanusia82-
toska32- 4 cykl
ewelina28-
chup - 1 cykl
Melissa-
kinga85 - 1 cykl
katia_793 - 8 cykl
Anulin-
biedroneczka1980- 6 cykl
rudka - 3 cykl
aisism - 3 cykl
maćku - 3 cykl
Ren - 2 cykl
wisienka83-
ilonkasz-

Wie, ufam mu dzięki niemu mamy Julcię - a też nie było łatwo!

Zobaczymy - musi być dobrze, ale dziś muszę swoje przepłakać, co jakiś czas nie widzę klawiatury:-(:-(:-(:-(:-(

Biedna:-(:-(:-( trzymam mocno kciuki zeby lekarz szybko poradzil co trzeba i fasolka rosla pod twoim serduszkiem;-)

Tak patrze na to nasza liste i jutro moga byc 3 fasolki!!!!!

Ostatnia edycja:
a test już kupiłas??
Wlasnie kupilismy jak bylismy na zakupach :-D
Ren, trzymam mocno kciukasy.
buziale i do juterka ;-)
nie dziekuje;-), oczywiscie rano przed praca nie zdaze Wam dac znac dopiero po 15 jak wroce z pracy ;-)
Ren juz dopisalam, napisz jeszcze jak chcesz, ktory to cykl staran, no i trzymamy kciuki za jutro:)
Moze nam sie znowu jakies fasolki posypia:)
Marti fajnie, ze juz jestes:)
Dziekuje za dodanie do listy, a cykl to 2 ;-) oj mocno trzymajcie mocno :tak:
dziewczyny jestep m już po owu i czuję się dziwnie (właściwie nic nie czuję, niczego bólu jajnika ani piersi, a zawsze mnie bolały) czyżby bromergon już działał?? a może coś jest nie tak??
A moze i dziala albo podswiadomosc dziala roznie to bywa przekonasz sie pewnie przy nastepnym cyklu albo i nie zdazysz ;-)

Normalnie jak chcialam spokojnie tym razem podejsc do tego tak dzis juz sie nakrecilam :-p bo dalej czysciutko i nic nie dolega :-D nawet maz juz sie nastawil na dobry wynik ;-) no ale do jutra trzeba poczekac :] :-p

Agniesiar trzymaj sie dzielnie a poplakac to czasem kazdy musi zeby ulzylo :sorry:

A jak Nasze zafasolkowane kolezanki ?? spokojnie i wszystko okej u Nich???
Niestety przy remoncie nei mialam czasu przegladac i tylko pobieznie nadrabialam zaleglosci bo odgroma tego bylo ;-)

No mam nadzieje ze tak bedzie Mmm :)

reklama
papa i spokojnego dnia w pracy jutro ;-)
A i odrazu wszystkiego naj naj i spelnienia marzen szczegolnie tych wspolnych z okazji jutrzejszych urodzinek meza - jutro moge zapomniec ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry