• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zaluje ze wszystko na raz musze czytac!o wiele fajniej jest na biezaco pisac.

zielona-mysle ze to juz to!piekny wykres,jak sama opisujesz ciekawe rzeczy sie dzieja i te testy...Osobiscie radze ci isc pobrac krew a nie domyslac sie nie znajac prawdy bo jak wiemy pare razy wychodzily ci pozytywne testy i to kilka w jednym cyklu wiec na pewno odradzam bobo!(mnie po @ kiedys pozytywny wyszedl).No a to ze test owu byl pozytywny tez jest ciekawe.W kazdym razie lec na bete i powodzenia.Mysle ze sie juz nie zawiedziesz.

No a ja w takim nudnym okresie cyklu!O wiele fajniej jest po owu a mnie do tego jeszcze daleko...nuda jednym slowem
Tez wole na biezaco czytac bo pozniej masakra za duzo na raz i czlowiek sie gubi w tym wszystkim ;-)
Oj zaczynasz bardzo przyjemny etap cyklu ;-);-)
ja to juz wysiedziec nie moge :]

reklama
Tez wole na biezaco czytac bo pozniej masakra za duzo na raz i czlowiek sie gubi w tym wszystkim ;-)
Oj zaczynasz bardzo przyjemny etap cyklu ;-);-)
ja to juz wysiedziec nie moge :]
no moze i tak ale chce sie powstrzymac do pt conajmniej i potem nie czesciej niz co 2 dni.mam nadzieje ze sie powiedzie bo moj takiego planowania nie lubi a poza tym dla niego kilkudniowe czekanie to czasem za duzo...

TESTUJĄCE:

Ren -21 pazdziernika
aisim - 21 października
zielona.wampirzyca- 21-22 październik
Marzi55 - 26 października
Noukie- 29 pazdziernika
biedroneczka1980- 31 pazdziernika
Kinga85 - 2 listopada
agniesiar - 4 listopada
jagódka1231- 9 listopada

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa -
sandrahaha -
scorpioniczkaa :) - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl

OBECNE STARACZKI:

zielona.wampirzyca- 7 cykl
Hope33-
Martilla - 5 cykl
agniesiar - 10 cykl
mmm -5 cykl
Noukie - 4 cykl
Marzi55 - 3 cykl
eijf-
emilchen-
kusska - 9 cykl
jagódka1231- 4 cykl
nanusia82-
toska32- 4 cykl
ewelina28-
chup - 1 cykl
Melissa-
kinga85 - 1 cykl
katia_793 - 8 cykl
Anulin-
biedroneczka1980- 6 cykl
rudka - 3 cykl
aisism - 3 cykl
maćku - 3 cykl
Ren - 2 cykl
wisienka83-
ilonkasz-

Ja mysle zeby zatestowac w sobote rano, bo idziemy na potancowke i chce sobie ze dwa browarki wypic i chcialabym wiedziec czy moge;-) Ale powiedzcie dziewczyny czy to nie za szybko - owu bylo w czwartek lub w piatek. A @ ma przyjsc w poniedzialek albo wtorek. Jest sens testowac juz w sobote?

Eijf i nei mysl za wiele o tym ;-) faceci to wogole chyba inaczej do tego podchodza hehe trzymam mocno kciuki :tak:
Ja mysle zeby zatestowac w sobote rano, bo idziemy na potancowke i chce sobie ze dwa browarki wypic i chcialabym wiedziec czy moge;-) Ale powiedzcie dziewczyny czy to nie za szybko - owu bylo w czwartek lub w piatek. A @ ma przyjsc w poniedzialek albo wtorek. Jest sens testowac juz w sobote?
Ja bym poczekala bo w sobote to moze byc za wczesnie

maćku ja myślę że powinnaś poczekać bo moze jeszcze byc zbyt słaby hormon ( jeżeli jesteś w ciąży) no chyba że ci nie przeszkadza to że zobaczysz test z jedną kreską to rób:) ja bym poczekała do dnia spodziewanej @.
Sama tak zamierzam zrobić.
No ale skoro idziesz na impreze to może i zrób.... 3dni w tą czy w tą to nie ma w sumie różnicy ;-)

Eijf i nei mysl za wiele o tym ;-) faceci to wogole chyba inaczej do tego podchodza hehe trzymam mocno kciuki :tak:

Ja bym poczekala bo w sobote to moze byc za wczesnie
Nie nie,mysle ze mam podobnie jak zielona.Juz nie rozpaczam tylko przyjmuje do wiadomosci.Poza tym jesli jeszcze pare mc nie zajde w ciaze to postaram sie wykorzystac ten czas na podroze bo pare miejsc chcialabym jeszcze odwiedzic czy cos takiego...co bedzie to bedzie

Dobrze jest widzie plusy w kazdej sytuacji
Mi szkoda ze w tym roku szwecji nei odwiedzilismy :-p no ale tu finansow akurat braklo :cool2: wazne ze u rodzicow bylam :tak:
To ja juz bede zmykac w koncu trzeba wypoczac ;-) odezwe sie jutro po pracy i mam nadzieje ze bede miec dobre wiesci :-p trzymajcie sie cieplo pozdrawiam :tak:

reklama
maćku, mi przy Nikolci wyszedł już 9 dnia po owulacji, nie wiem który to będzie u Ciebie. No ale jeśli pozytyw nie wyjdzie to i tak dlej niewiadoma ...hmmm... A jak się czujesz?
Życzę samych pozytywnych teścikóe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry