K
Kinga85
Gość
ren i ja 3mam kciuki za ciebie! oby jutro II kreseczki były:-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wiem ale ja ostatnio bardzo mało zaglądam na forum niestety...no kochana to niezłe spóźnienie hi hi
Pozdrawiam !!!:-) wiem wiem ze juz nie możesz sie doczekaćKinga nei dziekuje ;-) dobrze ze nei testuje sama jutro, oby byly 3 pozytywne wyniki i wspaniale wiesci ;-)
Moglabym juz pojsc spac zeby juz sroda byla![]()
No w sumie nic szczegolnego pare dni temu czulam sie jkabym byla przeziebiona ale temperature mialam normalna i troche mnie mdlilo pare dni ale to nei sadze zeby bylo znakiem na tak za wczesnie by bylo:-) wiem wiem ze juz nie możesz sie doczekać
A jak ssamopoczucie i jakieś objawy cos jest? ;-)
plamien wogole nie bylo nic a nic i to chyba najbardziej mnie nakreca hehe piersi nei bola ale w sumie rzadko kiedy mnie pobolewaly przy @ wiec tez to nic nie wskazuje czyli jutro dopiero sie przekonam co i jak chociaz pewnie w zaden wynik nie uwierze i bede musiala powtorzyc test 

No, np. u mnie wszystko gra, ale wczoraj bo intymnych momentach miałam mocny ból podbrzusza i tak się wystraszyliśmy, że szokA jak Nasze zafasolkowane kolezanki ?? spokojnie i wszystko okej u Nich???
Na razie więc koniec przytulanek do wizyty u gina 
To ciesze sie bardzo ze ogolnie jest wszystko wporzadku ,a tak porzy okazji to rowniez gratuluje bo jeszcze okazji ku temu nei mialam bardzo fantastycznie ze masz juz ukochane "Serduszko"Kinga85, bardzo dziękuję za gratki :-)
No, np. u mnie wszystko gra, ale wczoraj bo intymnych momentach miałam mocny ból podbrzusza i tak się wystraszyliśmy, że szokNa razie więc koniec przytulanek do wizyty u gina
![]()