Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moim zdaniem trzeba pracować nad tym, żeby takie problemy spajały, a nie oddalały ludzi od siebie... Choć też oczywiście widzę, że szczęście w postaci maleństwa dodałoby nam skrzydeł. A tak pojawia się uczucie, że jesteśmy "gorsi" od tych wszystkich par wokół, które zostały rodzicami i wychowują swoje pociechy.Jagódka, zgadzam siez Tobą w 100%... ale jeśli kogokolwiek to pocieszy to założę się, że w połowie naszych przypadków trochę zwiazek cierpi na starankach... no wspominalam Wm jak mój mi wyskoczył, że czuje sie jak maszyna do robienia dzieci.. itp. itd. dla mnie samej tez to jest na maksa męczące... i to oczekiwanie... i to odliczanie kiedy tak, a kiedy nie...:-)póki co nie czuję nic... choć zastanawiam sie nad zmówieniem zdrowaśek... ciągle łudząc się, ze moze tym razem dało radę...:-(
Ciężko sobie z tym poradzić.A teraz ??
Moim zdaniem trzeba pracować nad tym, żeby takie problemy spajały, a nie oddalały ludzi od siebie... Choć też oczywiście widzę, że szczęście w postaci maleństwa dodałoby nam skrzydeł. A tak pojawia się uczucie, że jesteśmy "gorsi" od tych wszystkich par wokół, które zostały rodzicami i wychowują swoje pociechy.Ciężko sobie z tym poradzić.
czesc dziewczyny
wiadomo juz cos o testujących dzis??? :-)
ale trzymamy wszyscy mocno za Nia kciuki!!!!!!Oj widze ze tak, oby sie posypaly fasolkiTrzymam Cię za słowo
Widzę, że będziemy testować w podobnym czasie![]()

Racja czasami trza wrzucic na luz by za bardzo zwiazek nie ucierpial.Jagódka, zgadzam siez Tobą w 100%... ale jeśli kogokolwiek to pocieszy to założę się, że w połowie naszych przypadków trochę zwiazek cierpi na starankach... no wspominalam Wm jak mój mi wyskoczył, że czuje sie jak maszyna do robienia dzieci.. itp. itd. dla mnie samej tez to jest na maksa męczące... i to oczekiwanie... i to odliczanie kiedy tak, a kiedy nie...:-)póki co nie czuję nic... choć zastanawiam sie nad zmówieniem zdrowaśek... ciągle łudząc się, ze moze tym razem dało radę...:-(
A to chyba ostatnia lista, nie?;-)
TESTUJĄCE:
rudka - 20 października
aisim - 21 października
zielona.wampirzyca- 21-22 październik
Marzi55 - 26 października
Kinga85 - 2 listopada
agniesiar - 4 listopada
ZAFASOLKOWANE:
Agapas-
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl