mmm...
Fanka BB :)
Kurcze dziewczyny czytam tak co napisalyscie o tym wiesiołku ja tez go stosowałam do 11 dc,może przez to mi sie wydłużaale to byl moj pierwszy raz z nim.
gdzieś czytałam żę wiesiołek zaczyna działać po 3 cyklu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze dziewczyny czytam tak co napisalyscie o tym wiesiołku ja tez go stosowałam do 11 dc,może przez to mi sie wydłużaale to byl moj pierwszy raz z nim.
Hej testu nie robiłam bo nie mam zadnego w domu
Dziś mój 32 dc, tempka dalej sie trzyma;-);-)
Krewetka nie przejmuj sie gdy @ nie ma piłka w grze!
Eijf a Ty zrobiłas ten test? miałas dzis robic.Mówilam Ci,ze to nie @
Ee tam,ja juz w pierszym cyklu gdy go zaczelam brac widzialam poprawe.dopiero wtedy zaczelam miec sluz plodny jak jajko.fakt ze tylko przez jeden dzien ale byl.Poza tym nie bralam jakis wielkich ilosci.gdzieś czytałam żę wiesiołek zaczyna działać po 3 cyklu
Ja wiesiolek bralam przez okolo 10 dni i pierwszy cykl z wiesolkiem zakonczyl sie sukcesemKurcze dziewczyny czytam tak co napisalyscie o tym wiesiołku ja tez go stosowałam do 11 dc,może przez to mi sie wydłużaale to byl moj pierwszy raz z nim.
Wiesiolek wplywa dobrze na sluz plodny ktory jak wiadomo jest niezbedny by plemniki mogly przezyc.ja akurat w pierwszych dwoch cyklach nie mialam za duzo sluzu.Zaczelam stostowac wiesiolek(ja akurat mialam taki zestaw z m.in. wiesieolkiem)i dopiero wtedy zauwazylam ten sluz ktory przypomina bialko jajka kurzego(przezroczysty,rozciaga sie jak wezmiesz miedzy dwa palce).Wprawdzie tylko przez 1 dzien ale zawsze.Dziewczyny... na co jest ten cały wiesołek??![]()
na poprawę jakości śluzu, staje się bardziej przejrzysty, wodnisty, jak surowe białko jajka a to ułatwia plemnikom dostanie się do miejsca przeznaczeniaDziewczyny... na co jest ten cały wiesołek??![]()
poza tym kobieta może łatwiej rozpoznać dni płodne, bo śluz dobrze to pokazuje. Żeby nie było, to wszystko teoretycznie, bo ja nigdy nie brałam i nie biorę na razie 
)...