ja też mam dobre przeczucia co do MarlenkiMarlenka kurcze a myslalam ,ze razem jutro zatestujemy;-);-);-)Mam dobre przeczucia co do Ciebie!!

Mazia a Ty jak zrobisz test to od razu nam melduj i wysyłaj w końcu te fluidki ciążowe, żeby i do mnie nie przyszła @!!! Dziś mam 29 dc, średnio moje cykle trwają 29-30 dni, tak więc jutro i pojutrze największe prawdopodobieństwo @... Ale jak mocno zaciśniecie kciuki to może nie przyjdzie??? Ja się też odwdzięczę kciukami!
Pociesza mnie to, że na razie tempka nie zaczęła spadać, a zazwyczaj leciutko spadała przed @, a w sam dzień @ była nisko... A z kolei sama wysokosć tempek taka średnia jest bo max. 36.74 to trochę nisko.

na pewno się przydadzą! ehh, ten czas do momentu @ lub jej braku tak się dłuży... i tak jak pisałam wcześniej, każdy objaw moze oznaczać i jedno i drugie
.teraz pytanie czy to przez to ze tyle godzin lezal czy naprawde cos tam jest?To akurat test ktorego nigdy wczesniej nie mialam.chyba sobie kupie elektroniczny ktory zamiast paskow (i domyslalania sie) wyswietla po prostu "w ciazy" jesli oczywiscie ktos zostal zaplodniony.