reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Nie ten krupnik naprawde wyszedl nijako:laugh2: wlasnie go jadlam:eek: ale nie mialam swierzej pietruszki i pewnie dlatego:sorry: ale wieczorkiem zrobie lazanie to moze sie zrekompensuje:-D:-D

Iwcia owu byla okolo 19 dc bo po niej nastepuje skok:tak: I mozesz teraz miec 7 dpo.

Powróciłam. :-)

Nie wiem na jak długo,ale zapewne jakiś czas tu posiedzę,bo Zuzia poszła spać po swojej Akademii. :-)

agutka-mysle ze nie ma wielkiego znaczenia jaki suwaczek sobie wstawisz.dosyc regularne cykle masz nawet jesli czasem sa 27-29 dniowe.wstaw 28 a jesli czasem zdazaja sie 29 to i taki przeciez mozesz.wtedy bedziesz wiedziala na pewno ze termin @ juz minal.

Ja m/w wiem,kiedy mam owu,po śluzie... Zobaczymy,czy się nie mylę. ;-) I czy ze suwaczkiem mamy te same myślenie,hehehe. :-p

Witaj Kusska fajnie, ze sie odezwalas:tak:

I jeszcze znalazlam

.............Jak wynika z badań pomiarów hCG prowadzonych u kobiet starających się zajść w ciążę, około 1/2 do 1/3 zarodków obumiera podczas drugiego tygodnia po zapłodnieniu i kobiety nawet nie zdają sobie sprawy z tego, że były w ciąży...............:sorry::sorry::sorry::sorry:

O kurcze!!! Aż tyle? :szok: :szok: :szok: :-(

:rofl2:... a zamowiłas takie co pokazują tylko II krechy ??? hihi:rofl2::rofl2::-)

... bo jak tak,to powiedz,gdzie go zamawiałaś,to i ja skorzystam,hihihi. ;-) :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry