reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Cześć dziewczyny:-).
Ja już zatestowałam i normalnie nie moge uwierzyć:szok:, są 2 kreseczki:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:happy:. Ta 2 bledziutka ale jest:laugh2::laugh2:. SZOK.
Mazia trzymam kciuki, na 100 % będą 2 krechy:-):-):-D:-D:tak:.
Za Was wszystkie trzymam kciuki z całych sił:tak::tak:.
Marlenka, wooooooooooooowwww!!!!!!:-D
OGROMNE GRATULACJE!!!!
Myslalam dzisiaj o Tobie ale myślę, chyba nie zrobi, bo chciała przesunąć na jutro...
Wiedziałam :tak::tak::tak:
Teraz dawaj te fluidki, że tak powiem egoistycznie :-p:rofl2: ja chcę ja chcę!!!!

reklama
Dzięki :-) jeszcze nie moge uwierzyć:-D. Nie wytrzymamłabym do jutra, chyba bym zwariowała:-D:-D. Przesyłam fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ łapać dziewczynki;-):tak:.

no i od początku mówiłyśmy, że ten wątek będzie szczęśliwy, więc ja też czekam na moje szczęście :tak: widziałam, że ostatnią @ miałaś 29 czerwca, zgadza się? ja nawet dzień przed, 28.06. A powiedz mi jeszcze Marlenka, jak długie masz cykle, że dzisiaj testowałaś?

o kurczaku, marlenka....GRRRRRAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTUUUUUUUULLLLLLLLLLAAAAAAAAAACCCCCCCJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ŁAPIĘ FLIUDKI``````````````````````````````````````to dzisiaj odkrywamy dwie zafasolkowane!!!!!marlenka, nie opuszczaj nas tylko!!!!

no i od początku mówiłyśmy, że ten wątek będzie szczęśliwy, więc ja też czekam na moje szczęście :tak: widziałam, że ostatnią @ miałaś 29 czerwca, zgadza się? ja nawet dzień przed, 28.06. A powiedz mi jeszcze Marlenka, jak długie masz cykle, że dzisiaj testowałaś?
Cykle mam 27, 28 dni ale czasami bywają 29 dniowe. Dlatego chciałam się jeszcze dzisiaj wstrzymać bo się bałam że zrobie test i za chwilke @ przyjdzie:-D no ale nie wytrzymałam:tak::tak:.

wiecie, co, tak strasznie się cieszę, że fasolek nam przybywa i przepraszam, że to napiszę, ale jest mi strasznie smutno...wiecie, że wszystkie dziewczyny, które rozpoczynały ze mną ten wontek zafasolkowały??I mazia i moniat i evellcia, tylko u wisienki nie wiem co słychać...zostałam tylko ja z tym swoim porąbanym cyklem....:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry