reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam moje kochanieńkie...Mazie, czekamy na oficjalne ogłoszenie 2 kreseczek i obietnicę, że nas nie opuścisz tak gwałtownie, jak to na początku zrobiłą evella, albo moniat...zostań też z nami i fluidkój nam codziennie..a ja szukam kogoś mądrego, bo zdurniałam całkiem..przez ostatnie 3 dni tempka 36,8 ( spadek z 37,2), a dzisiaj, o czasie, be zakłóceń spowrotem 37:eek::eek:ma któraś pomysł??JA plamienie nadal; ale to są takie krwiste nitki wymieszane ze śluzem...głupia jakaś jestem i czy taki cykl musiał się zdarzyć właśnie wtsdy, gdy zaczęłam obserwacje??????

reklama
Hej wybaczcie ,ze nie poodbisuej ale nie mam głowy.Tempka nadal wysoko,@ nie ma,o 8 otwierają aptekę więc zaraz sie ubieram i jadę jak tylko zrobię dam Wam znać ale boję sie cholernie......:huh::huh::hmm::hmm:

nie mam pojecia zielona;naprawde chcialabym ci pomoc ale na tym sie nie znam.wiem jak meczaca jestt niewiedza.sama moze mam mniejszy problem:jest (ciaza) czy nie jest?Termperatura znow 36,9 i tyle na razie tylko tyle wiem:(

Hej wybaczcie ,ze nie poodbisuej ale nie mam głowy.Tempka nadal wysoko,@ nie ma,o 8 otwierają aptekę więc zaraz sie ubieram i jadę jak tylko zrobię dam Wam znać ale boję sie cholernie......:huh::huh::hmm::hmm:
nie boj sie przeciez temperatura wysoka juz 5 dni po spodziewanej @ . najgorsze ze mnie zaraz nie bedzie przez caly dzien i ostatnia sie dowiem:(

Eijf cuda sie zdarzają i boję sie,że nic z tego matko!!.Jak ja dojade do tej apteki.po 8 Wam napisze.Trzymajcie kcuiki lece.
kazda ma te same obawy.ja tez ,raz wydaje mi sie ze jest ok bo przeciez "tak nie boli" na @, a potem znow nadchodzi zwatpienie, ze moze jednak nic z tego.no ale przez gadanie i gdybanie niczego nie wywroze.mecza mnie te ostatnie dni, jeszcze pelne nadzieji.tobie zycze powodzenia.jestem pewna ze jest ok ale dowiem sie dopiero wieczorem:(

mazia czekamy!!! oby szybko, bo ja niedługo też lecę do pracy...
zielona, dziwny ten wykres, trudny do interpretacji. Ale gorzej byłoby, gdybyście odkładali poczęcie dziecka, bo trzeba by było uważać cały czas, bo nie wiadomo, czy owulka już była czy nie. A tak macie wg mnie duże szanse, bo serduszkujecie często i najwyżej nie będziecie na początku wiedzieli dokładnie kiedy się dzidzia poczęła :-p mówi się trudno, nie to najważniejsze prawda?? myślę, że możliwe, że teraz jakos w dniach krwawienia mogła być owulka także nie odpuszczaj mężowi ;-) będzie dobrze, tylko musisz być cierpliwa...
eijf piękny wykres, taki ciążowy powiedziałabym ;-)
a ja dzisiaj spadek tempki, spójrzcie sobie, nie tak duży (ok.0,1 stopnia) ale jednak :-(tak mi jakoś smutno, bo czuję, że to chyba @ nadchodzi. Coraz bardziej ją czuję - ale może te przeczucia się nie sprawdzą?

reklama
Cześć dziewczyny:-).
Ja już zatestowałam i normalnie nie moge uwierzyć:szok:, są 2 kreseczki:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:happy:. Ta 2 bledziutka ale jest:laugh2::laugh2:. SZOK.
Mazia trzymam kciuki, na 100 % będą 2 krechy:-):-):-D:-D:tak:.
Za Was wszystkie trzymam kciuki z całych sił:tak::tak:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry