Cześć Dziewczynki,
u mnie dzisiaj 8 dzień cyklu, spokój... trochę jakby zrezygnowana, zmniejszyłam ciśnienie i fiksacje odnośnie Dzidzi... mam nadzieję, że przyniesie to dobry skutek...

zmniejszyłam w sensie, ze nie myślę non stop, ale i tak myślę...
Mam dzisiaj w pracy znowu trochę roboty, ale mam nadzieję, że będę z Wami częściej niż wczoraj...
Hej Kochane z rana !!!
Z testowania nici :-( wczoraj do końca dnia była cisza, ale za to rano jak wstałam i poszłam siusiu lunęło ze mnie jak z wodospadu... :-(
No nic... trzeba starać się dalej... Dziękuję kochane za trzymanie kciuków... moze na następny miesiąc się przydadzą...
Buziaki Miłego dnia !!!:-)
Iwica Kochana, przytulam mocno!!!!!!!!

Buziaczki i głowa do góry. Choć wiem, ze to nie jest łatwe... sama po ostatnim cyklu byłam na maksa przybita...
hej, oj już mocno nie w temacie jestem, ale trzymam wciąż za Was kciuki. Jagódko, oglądałam Twój wykres- piękny jest! Eijf miałaś niedawno odebrać wyniki badań, poprawiły się?
Emma, miło Cię widzieć??? chyba raczej czytać... co tam u Ciebie?;-)
Jagódka Kochana, a Ty kiedy w końcu testujesz??? bo ja juz nie mogę się doczekać???
Biedronka, Martillka, Noukie, Eijf, kusska pozdrawiam Was cieplutko!!!! no i pozostałe, o których zapomniałam... tez pozdrawiam...;-)

A gdzie nasza lista?