maćku
Moderatorka
pozytywny test owu znaczy ,że owulacja wystąpi w ciągu 24-36 godzin , a nie że była
No wiem. Mialam na mysli sam proces, czy mial/ bedzie mial miejsce
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pozytywny test owu znaczy ,że owulacja wystąpi w ciągu 24-36 godzin , a nie że była
wiec postaram sie jutro przeczytac zaleglosci;-) ogolem to wogole juz oadneita jestem i chyba wczesniej sie poloze dzisiaj
oki kobietki uciekam dziś 10 dc więc czas rozpocząć starania Ren napisz mi na priv co słychać
Jutro oststni dzień pracy i weekend:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)Ja też. Startuję od następnego czwartku, jestem taka podekscytowanaod następnego cyklu mierzę temp.już się nie mogę doczekać:-):-):-)
, w życiu tego nie robiłam (a swoje lata mam
;-):-))Ja też. Startuję od następnego czwartku, jestem taka podekscytowana, w życiu tego nie robiłam (a swoje lata mam
;-):-))
:-);-) Będziemy się uczyć słuchać swojego ciałka:-):-):-) A coś czuję, że ciałko chce nam powiedzieć więcej o mieszkanku ziarenka

Będzie dobrze, już pisałam, że jestem niepoprawną optymistką :-)To super:-);-) Będziemy się uczyć słuchać swojego ciałka:-):-):-) A coś czuję, że ciałko chce nam powiedzieć więcej o mieszkanku ziarenka
![]()
,a no i zamierzam zafasolkować w pierwszym cyklu

u mnie okej...