reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:) Witajcie...
Od lipca dzialamy z mezem bez zabezpieczenia...z miesieczna przerwa bo we wrzesniu mialam zabieg konizacji szyjki macicy :(...
4 listopada mial nadejsc okres i jak dotad cisza ... ani widu ani slychu... najdziwniejsze ze nie mam nawet objawow nadchodzacej @... ani bolu brzucha ani wrazliwych piersi...(zawsze cierpie z tego powodu)...raz na jakis czas delikatnie odezwie sie jajnik i tyle... hmmmm... Boje sie ze w tym miesiacu nie mialam pelnej owulacji ...:no:

reklama
hej, oj już mocno nie w temacie jestem, ale trzymam wciąż za Was kciuki. Jagódko, oglądałam Twój wykres- piękny jest! Eijf miałaś niedawno odebrać wyniki badań, poprawiły się?
lekarka zadzwonila do mnie i mialam wrazenie ze w ogole sie jje spieszy.powiedziala ze ths spadlo z troche ponad 2 do 1,9 ale nie wie czy to zasluga tabletek czy spadlo samoistnie.kazala brac teraz 2 tabletki(bardziej chyba by zobaczyc czy spadnie wiecej.w kazdym razie 2 z czyms to chyba tez norma nie?nie wiem po co ma jeszcze spasc o ile pamietam do 1).mowila ze moje hormony sa ok a biore to tyl;ko dlatego ze w ciaze chce zajsc.tu w nl naprawde nic lepszego nie wskoram.ogolnie nie wiem czy czytalas mam doly ale to chyba kazda z nas przechodzi od czasu do czasu.
a co u ciebie?i gdzie sie podziewalas?wiem ze nie masz wiele czasu by nas podczytywac ale pewne niejednej szkoda.
moge sie pohcwalic ze choc z wycieczke udalo sie zalatwic...:sorry2:

Witam się z samego rana i przesyłam Wam kilka promyczków słonecznych z Poznania :-):tak:

hej, oj już mocno nie w temacie jestem, ale trzymam wciąż za Was kciuki. Jagódko, oglądałam Twój wykres- piękny jest! Eijf miałaś niedawno odebrać wyniki badań, poprawiły się?

Emma..jak dawno cie tutaj nie było!!! Wróć kochana do nas!!! Brakuje nam Ciebie!!!!! :tak::tak::tak::tak::-);-)

Hej Kochane z rana !!!
Z testowania nici :-( wczoraj do końca dnia była cisza, ale za to rano jak wstałam i poszłam siusiu lunęło ze mnie jak z wodospadu... :-(
No nic... trzeba starać się dalej... Dziękuję kochane za trzymanie kciuków... moze na następny miesiąc się przydadzą...
Buziaki Miłego dnia !!!:-)

Iwciuś kochana moja.....tak mi przykro!!! Łudziłam się jeszcze wczoraj,że może coś z tego będzie a tu masz...przyszła ta wredna @...no nic nie ma co się łamać trzeba działać dalej!! Trzymam mocno kciuki!!!!!!!:-):tak::happy2:

Hej Jagodka!!! :-):tak:
Troszkę jestem już tym zmęczona... chodzi mi tym miesiącem.... raz jest @ a raz jej nie ma, później znowu jest .... :-(.... teraz cały kolejny miesiąc trzeba czekać i nie wiadomo czy i tak się uda ...:-(

Kochaniutka,ja wiem,że to jest męczące....że człowiek nie ma siły walczyć....spokojnie,przejdź tą @, zregenerujesz siły i powoli podniesiesz sie i będziesz walczyć. Jesteś fajną i silną babką więc sobie poradzisz!!! Ja będę tutaj i zawsze będę Cię wspierać!!!:-) Głowa do góry!!! Najwazniejsze,że @ się rozkręciła,więc przynajmniej wiesz na czym stoisz...i nie martwisz się i nie zastanawiasz kiedy ona będzie. Później nowe staranka i nowe szanse! Ze spokojem Iwcia....

Dziękuję Jagodka... wiesz co jest najgorsze... rano obudziłam się zmierzyłam tempkę a ona ciągle jest wysoko... pomyslalam a moze sie udało... ale niecałą chwilę pozniej czar prysł... :-(

Iwcia,nie wiem jeszcze co to za uczucie,ale wyobrażam sobie jak bardzo czułaś się rozczarowana przez ta tempkę....przytulam cię mocno!!!:-(

Hej Kochane z rana !!!
Z testowania nici :-( wczoraj do końca dnia była cisza, ale za to rano jak wstałam i poszłam siusiu lunęło ze mnie jak z wodospadu... :-(
No nic... trzeba starać się dalej... Dziękuję kochane za trzymanie kciuków... moze na następny miesiąc się przydadzą...
Buziaki Miłego dnia !!!:-)
przykro mi.... :-(
oby listopad był dla nas szczęśliwszy :happy2: tulę i powodzenia życzę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry