jagodka1231
Fanka BB :)
jagodka życzę Ci żebyś dwiema kreseczkami przełamała passę a wtedy fasolki posypią się jak z worka Mikołajatrzymam kciuki!
No mam nadzieję,że w końcu się posypią!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jagodka życzę Ci żebyś dwiema kreseczkami przełamała passę a wtedy fasolki posypią się jak z worka Mikołajatrzymam kciuki!
no właśnie a napisała już któraś ten list do Mikołaja lub do Gwiazdora... jak kto woli???/:-)

witam również ;-)martulka witam cię! bo widzę że nowa jesteśpowodzenia w staaraniach

pytam bo jestem kawoszka! a nie wiem czy mi to przypadkiem nie szkodzi kuźwadziewczyny myślicie że kofeina może miec zły wpływ na zaciążenie?pytam bo jestem kawoszka! a nie wiem czy mi to przypadkiem nie szkodzi kuźwa
dziewczyny myślicie że kofeina może miec zły wpływ na zaciążenie?pytam bo jestem kawoszka! a nie wiem czy mi to przypadkiem nie szkodzi kuźwa
dziewczyny myślicie że kofeina może miec zły wpływ na zaciążenie?pytam bo jestem kawoszka! a nie wiem czy mi to przypadkiem nie szkodzi kuźwa
tzn. na pewno nie w takim stopniu, ze sprawaia iż jest ktoś bezpłodny, ale podobno jakiś wpływ ma...