• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dobra Kusska....jakby co to bedzie na ciebie!!!!!!W pierwszej ciąży robiłam kilka razy test,dlaczego teraz nie miałabym tego zrobić.... w razie czego..

ja tez w pierwszej ciazy testowalam kilka razy i wyszlo dopiero w 9tc heh moze jakies kijowe testy mialam?
bedzie co ma byc jagodka jak nie wyjdzie to bedziesz przygotowana na @. a jesli on sie nie pokarze (daj Boziu) to bedziesz mile zaskoczona.

reklama
heheh widzę że wam sie podoba moja zdobycz:-D;-):-) dzieki! bede działać!:cool2:

yyy jeżeli chodzi o rozmowe o prace mojego M to niezbyt jest zadowolony i nie wiadomo co to bedzie z tego ale to nic. Widocznie czeka na niego coś lepszego!:tak:;-) Puki co jeszcze sie pomeczy w zus-ie.

woww ale ciuszek - będzie się działo!!

tym razem nie robiłam żadnych badań, przed pierwszą ciążą byłam bardziej zdyscyplinowana jak chodzi o wizyty kontrolne u ginka, teraz z małym jest nieco trudniej - ale wybieram się :tak: muszę się tylko z A. zgrać.

jagodka ja jestem ogromnie niecierpliwa i podziwiam cię że jeszcze nie testujesz ;-)

no własnie Jagódka Kochana... bobo test pokazuje już po 10 dniu chyba...:-):tak:
już mnie palce bolą od tych kciukasów!!!

Oj jeszcze trochę możesz potrzymać :tak::-D

jagodka ja jestem ogromnie niecierpliwa i podziwiam cię że jeszcze nie testujesz ;-)

Ja też jestem niecierpliwa,ale jestem tutaj juz od 2 miesiecy (na forum) i poprostu kieruje się wskazówkami dziewczyn....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry