Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
właśnie to czytałam i w połączeniu z ulotką tak mnie wystraszyłommm - wejdź na tą stronę i poczytaj! Ja bym tego na 10000000% nie brała!!!!!!!!
PRIMOLUT NOR - Encyklopedia Leków - Przychodnia Internetowa - www.przychodnia.pl
właśnie to czytałam i w połączeniu z ulotką tak mnie wystraszyło
po ilu dniach moze dochodzić do zagnieżdżenia?? ja mam brać ten lek przez 10 dni
, wydawałobysię, że lekarz powinien wiedzieć co robi przepisując ten lek kobiecie starającej się o dziecko ale to co jest napisane w ulotce to szok
, ja bym tego napewno nie brała. Na Twoim miejscu skontaktowałabym się z kilkoma niezależnymi lekarzami w tej sprawie.To fajnie że dobre wieści. Mój kot dostał cukrzycy w wieku 12 lat i niestety trzeba było uśoić, bo bardzo się męczyła.:-( Leczyliśmy ją dwa miesiące ale nic to nie dawało stan bardzo szybko się pogarszał. :-(z moim kotem nie tak aż źle, dostała dwa zastrzyki i do domu. Puki co jest okej jeszcze. ciesze sie.
miłego popołudnia i wieczorku życzę
u mnie okej, przytulankowo...![]()