zielona.wampirzyca
mamusieńka
z innej beczki- czy któraś z was brała kredyt mieszkaniowy i nie była zatrudniona na stałę??Pytam, bo ja u mnie to pewnie nigdy takiej umowy nie otrzymam....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny gdzie jest dziś jagodka.
Jagodka - słonko odezwij się!!!!
Jagodka pisala ze odezwie sie w czwartek;-)

właśnie doczytałam że ten primolut może zaszkodzić płodowi albo może nie dojść do implantacji ch..... to po jakiego diabła lekarka kazała mi to brać i niezaprzestać staranek?? skoro to działa jak progestron to przecież powinno raczej pomagać, kurcze nie wiem co robić brać czu nie![]()
pisze że zawiera progestagen czyli syntetyczny progesteron, przecież logicznie rzecz biorąc progesteron powinien pomagać a nie szkodzić, prawda??Może w takim razie to skonsultować z innym lekarzem - no i sprawdź, czy to co bierzesz to jest sztuczny progesteron, czy coś jeszcze!
mmm - o rany z tego co przeczytałam, to jeżeli sie go stosuje to nie można być w ciąży - to jest wykluczone!!! jest napisane wprost, że trzeba stosować antykoncepcję!!!
SZOK!!!

bo mam za niski progesteron w fazie lutealnej