jagodka1231
Fanka BB :)
ale ja sobie tłumacze i tak przytyje jak bede w ciążymoj maz sie tylko smieje, zebym czasami sie nie zapomniała bo mamy łózko tylko 160/200
![]()
Fajnego masz męża....mój każe mi się odchudzać....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale ja sobie tłumacze i tak przytyje jak bede w ciążymoj maz sie tylko smieje, zebym czasami sie nie zapomniała bo mamy łózko tylko 160/200
![]()
Kochana ja tam wole jak @ przylezie niz jak widze na tescie I kreche. Jakos moja psychika łagodniej do tego podchodzi, dlatego jestem zawsze bardzo wytrwała jeżeli chodzi o robienie testów!

Fajnego masz męża....mój każe mi się odchudzać....
tak jak w tej reklamieopon samochodowych ten chipek bo u mnie niestety wszystko odkłada się na brzuszku
oj wtedy jest zły 
Ja chciałam jutro testować,gdyby @ nie przyszła. Liczyłam na prezent urodzinowy.
Ale może będzie świąteczny? Byłby kolejny wrześniaczek! :-) ;-)
Nie pozostaje nic innego jak głowa do góry zapomniec o poprzednim cyklu i zbierać siły na ten cykl. A długo sie staracie o 2 pocieche?
Powiem tak, ja waze 66 kg przy wzrocie 170 i jak moj mąż mi mowi mam ładną oponkę Michelintak jak w tej reklamieopon samochodowych ten chipek bo u mnie niestety wszystko odkłada się na brzuszku
ale moj mąż krzyczy na mnie jak np jem chipsy czy frytki, albo jak zamiast czegos pozywnego jem same słodyczeoj wtedy jest zły
![]()
słonko no ja mam wzrost ok 165 i zapewne waże więcej niż 66 kg....niestety......w ciąży przytyłam jakies 20kg a zrzuciłam zaledwie połowe....reszta została......i teraz przez hormony trochę dołożyłam,choć przed wakacjami udało mi się zrzucić jakies 8 kg,teraz pewnie już wróciło...
Mój mąż ciągle za mną chodzi i patrzy co jem....
jeden weekend przed 11.11 też miałam do dupy bo mój mąż stwierdził : "jesteś gruba" zrób coś z sobą i tyle......

Ja zrobiłam tak, ze kupiłam sobie step i jak mojego meza nie ma to sobie ćwiczę, zapisałam się na aerobic i tam tez wyciskam poty - ale niestety efekty są marne - i znalazłam ćwiczonka na brzuszek i boczki i troszku zchodzi. Ale ja nie mam dziecka wiec mnie jest łatwiej gdziec wymknąć się na godzinkę, dwie.
Najgorsze jest to, ze jak mam cykle bezowulacyjne to strasznie tyje bo woda w organizmie mi sie zbiera a jak dostane @ to w ciągu dnia robie wię w miare szczupła tego tez nie rozumiem
ja teraz nawet przestałam mierzyc tempke bo strasznie sie przy tym nakręcałam ...