Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
marlenka ma podwojnie fajnie bo jesli wytrzyma to maz ma jutro urodziny.chyba bym sie postarala jeszcze nic nie mowicmazia mam nadzieję,że jeszcze tu zajrzysz i koniecznie nam powiesz jak przyszły tatuś zareagował na tę cudną nowinę!marlenka tak samo!!!
moze byc sucho a mozesz miec sluz jak nieplodny czyli zas na dwoje babka wrozyla.tak przynajmniej oamietam z wypowiedzic jakiejs polozneja jak jest ze śluzem pod koniec cyklu? nie powinno bys sucho??
a jaki jest ten sluz niepłodny?? do mój jest jak białko rozciagliwy i dużo a za 6 dni powinnam miec @moze byc sucho a mozesz miec sluz jak nieplodny czyli zas na dwoje babka wrozyla.tak przynajmniej oamietam z wypowiedzic jakiejs poloznej
hmmm,taki jak bialko to jest sluz plodny.przezroczysty i rozciagliwy.taki ze jak wezmiesz miedzy dwa palce to sie rozciagnie.on wystepuej przed owulacja.jestes pewna?...a jaki jest ten sluz niepłodny?? do mój jest jak białko rozciagliwy i dużo a za 6 dni powinnam miec @
co do tej szyjki nie jestem pewna.Nic po drodze rzeczywiscie nie napotykam jesli nie patrzac na bokiJak szyjka jest bardzo wysoko to mozesz jej palcem nie wyczuc. Czyli jeśli niczego nie napotkałaś na drodze to moze oznaczać, ze szyjka jest bardzo wysoko. Czyli dobrze według tego co pisze mazia![]()
co do sluzu to obserwuje dziennie ze jest,ale nie jakies ogromne ilosci.poza tym wkladajac palec tez specjalnie na niego nie napotykam.amatorka...Ja mam dużo śluzu. Aż czuję, ze jest mokro. Ale jest taki brunatny i o konsystencji budyniu... No i ( przepraszam za szczegóły) czasami mi sie wydaje, ze coś ze nie leci... Dlatego cały czas biegam do wc sprawdzać czy @ przylazła...