zielona.wampirzyca
mamusieńka
jadę na zakupki jakieś...wpadnę wieczorkiem...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a założycielka nie może zmienić nazwy??jak sieę uda to już nie będą staranka![]()
a założycielka nie może zmienić nazwy??
w sumie dobry pomysl by pozostac ztymi z ktorymi juz jestesmy czy bedziemy w ciazy czy nie.nie wiem co do nazwy,musisz zielona spytaca założycielka nie może zmienić nazwy??
to ja moze meza pozdrowie/dzielny jest z tego co slyszalam
p.s.nie wiem czy nie za pozno zareagowalam
czyli problem rozwiazany:-) tylko niech się jeszcze reszta wypowie czy się zgadza czy niewłaśnie nie mogę, chyba, żę do admina napiszę...a to jest do zrobienia:-)
ja jestem za.przykro jakos gdy uciekaja te co zaciazyly.w koncu razem wzystko przezywalysmy.ja juz wspominalam ze kiedys chce sie wymienic z co niektorymi profilami na nk.nie zapomnijcieczyli problem rozwiazany:-) tylko niech się jeszcze reszta wypowie czy się zgadza czy nie
to tez musi byc okropne!Ja zakladam z gory ze do srody sie wyjscni a co bedzie jak @ sie przesunie a ja bede gdybac?u mnie to samo czyli brak miesiaczki a test negatywny:-( zielona moj maz to tylko pyta co ja tam ciagle klikam;-)