mmm...
Fanka BB :)
jak bym sprzedała to mąż by mnie zamordowałmmm a Ty kiecki nie sprzedajesz??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak bym sprzedała to mąż by mnie zamordowałmmm a Ty kiecki nie sprzedajesz??
przez to twoje zdjecie w sukni strasznie ciekawi mnie jak wygladaja pozostalerozmawiamy ze soba i ojecia nie mamy jak wygladamy.nie ma to wiekszego znaczenia ale ciekawosc pozostaje
ja tym czasem zmykam na jakieś zakupy, zajrzę później pozdrawiam wszystkie bez wyjątku!
jest mi oczywiscie przykro ze nie od razu sie udaje ale jedno wiem na pewno:ciesze sie ze nigdy nie wpadlam,tzn kiedy bylam mlodsza.zawsze chcialam poczekac na odpowiedni moment i miec dziecko wtedy kiedy oboje jestesmy na nie gotowi!najpierw chcialm zbudowac jakis zwiazek,dorobic sie czegos by nie martwic sie potem za co kupie pampersy itd.Akurat kwestie finansowe moga ulec zmianie,ale ta gotowosc na dziecko przyszla dopiero teraz i ciesze sie ze nie wpadlam wczesniej.
te 'moje"pronovias to chyba od 5 tys ale bym dala ha ha.najwazniejsze jednak by kazdy czul sie pieknie i waznie w dniu swojego slubu.nie ma znaczenia co zakladasz jesli czujesz sie w tym dobrze.mnie to w ogole marzy sie slub gdzies na cieplej wyspie,z kilkoma osobami i w zwiewnej sukiece.ale w tej chwili mam inne marzeniawiesz ja też tak myślalam , mam plik ze zdjeciami sukienek na kompie z ponad 140 sztukamii bądź mądry i wybierz jedną
ta co mi się marzyła kosztowała ponad 3000zł wiec stwierdziłam ,ze tyle to nie dam za coś co założe tak naprawdę raz ale ta moja też mi się podoba i przeżyłabym to jeszcze raz
![]()
to podaj,na prywatna wiadomoscJa mogę wkleić swoje zdjęcie ale nie mam pojęcie gdzie... Ale jak ktoś chce to moge podać mój profil na nkTam mam kilka zdjęć ślubnych i nie tylko
![]()