katia_793
Fanka BB :)
Przeczytalas wszystko?!!Ja az sie boje bo dzis to sie urwalam z pracy i bylam wczesnie ale jutro bede dopiero wieczorem...
Tak ,ale to bardzo męczące :-) bardzo dużo się dzieje na naszym forum
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przeczytalas wszystko?!!Ja az sie boje bo dzis to sie urwalam z pracy i bylam wczesnie ale jutro bede dopiero wieczorem...
eijf trzymaj się będzie dobrze zaczynasz nowy cykl ,więc może teraz sie uda trzymam kciukiOd razu mowie.@ przyszla.Wczoraj nastapilo to tego sie obawialm;temperatura wieczorem spadla drastycznie w dol.mimo tego nie spodziewalam sie @ juz dzis a dopiero w srode...plusem tego ze jest dzisiaj to to ze nie bede zyla dzien dluzej z daremnymi nadziejami i ze szybciej zaczal mi sie cykl;akurat zmieszcze sie ze staraniami (mam nadzieje) przed wyjazdem w te "papierowe sciany"...jesli w ogole moge mowic o plusach...myslalam ze nie bede plakac ale i tak rycze.Z bolu fizycznego bo dawno mnie tak brzuch nie bolal i z psychicznego ze po raz kolejny sie nie udalo.Tak bylam optymistycznie nastawiona!Tyle klucia brzucha na nic.Juz niczemu nie moge wierzyc!Nie poszlam dzis do pracy bo nie bylabym w stanie tam byc.Mam dola i brzuch mi rozrywa(na szczescie znalazlam ostatnia nospe).Chce juz wakacje!Zaraz tez lapie za telefon i umawiam sie z moim lekarze w PL.jest mi strasznie,strasznie przykro!No i gdzie ja mam teraz pisac?
p.s.zielona mowilam ze nie bedziesz sama
witam
U mnie dzis też płacz. Tem spadła jak w zeszłym cyklu do 37,1 tylko dwa dni wczesniej. ja nie wiem czy ja mam wszystkie bezowulacyjne (bo nie ma jakichs duzych stałych skoków.Co jest nie tak testy wskazuja owulkę , często są przytulanki, wszystji jak trzeba tylko ta temp. nie chce panikować , bo ginek kazał mi czekać do poł roku a potem ewentualnie przyjść. narazie @ nie widać ale powtórka jest z zeszłego cyklu z tą temp. Ja już tak nie chcę. Chyba wogóle odpuszcze , w sumie syna już mam(chciałam też córke), ale to mnie nie stety zbyt dużo kosztuje a nie umiem wyluzować. Ale czasem do was zajrzę , bo naprawdę super kobietki jesteście.
Skoro juz 2 dni po terminie to mysle ze smialo mozesz robic test!Ostatni robilas kilka dni temu ale nie musial niczego pokazac.Boze dziewczyny jak wam zazdroszcze ze jeszcze wszystko przed wami w tym mc...MAKARONKA grtulacje i gorace usciski u mnie nadal po @ani sladu a mial byc 25;-)