reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Ja też zawsze czytam wszystko co nabazgracie w czasie mojej nieobecności:) Lubię być na bierząco:) Jakbym ominęła którąś stronę to mogłabym przegapić jakąś nową fasolkę:)
Ale zgadzam sie to trochę męczace:)

Od razu mowie.@ przyszla:wściekła/y::angry::sad:.Wczoraj nastapilo to tego sie obawialm;temperatura wieczorem spadla drastycznie w dol.mimo tego nie spodziewalam sie @ juz dzis a dopiero w srode...plusem tego ze jest dzisiaj to to ze nie bede zyla dzien dluzej z daremnymi nadziejami i ze szybciej zaczal mi sie cykl;akurat zmieszcze sie ze staraniami (mam nadzieje) przed wyjazdem w te "papierowe sciany"...jesli w ogole moge mowic o plusach...myslalam ze nie bede plakac ale i tak rycze.Z bolu fizycznego bo dawno mnie tak brzuch nie bolal i z psychicznego ze po raz kolejny sie nie udalo.Tak bylam optymistycznie nastawiona!Tyle klucia brzucha na nic.Juz niczemu nie moge wierzyc!Nie poszlam dzis do pracy bo nie bylabym w stanie tam byc.Mam dola i brzuch mi rozrywa(na szczescie znalazlam ostatnia nospe).Chce juz wakacje!Zaraz tez lapie za telefon i umawiam sie z moim lekarze w PL.jest mi strasznie,strasznie przykro!No i gdzie ja mam teraz pisac?
p.s.zielona mowilam ze nie bedziesz sama
eijf trzymaj się będzie dobrze zaczynasz nowy cykl ,więc może teraz sie uda trzymam kciuki

makaronka gratuluje(czy to aby nie tobie udalo sie od razu?).U mnie niestety plamienia nie przyniosly nic dobrego.

zadzwonilam jeszcze raz do ginekolog i w sumie udalo mi sie umowic z nia zaraz jak wroci po wakacjach a bedzie to zaraz przed moim wyjazdem z pl.Wtedy moge zrobic u niej badania hormonalne na ktorych mi wlasciwie najbardziej zalezalo.szkoda ze nie ma jej wczesniej bo poszlabym rowniez na echo,ale zawsze dobre i to a na echo postaram umowic sie z inna.

Ostatnia edycja:
witam
U mnie dzis też płacz. Tem spadła jak w zeszłym cyklu do 37,1 tylko dwa dni wczesniej. ja nie wiem czy ja mam wszystkie bezowulacyjne (bo nie ma jakichs duzych stałych skoków.Co jest nie tak testy wskazuja owulkę , często są przytulanki, wszystji jak trzeba tylko ta temp. nie chce panikować , bo ginek kazał mi czekać do poł roku a potem ewentualnie przyjść. narazie @ nie widać ale powtórka jest z zeszłego cyklu z tą temp. Ja już tak nie chcę. Chyba wogóle odpuszcze , w sumie syna już mam(chciałam też córke), ale to mnie nie stety zbyt dużo kosztuje a nie umiem wyluzować. Ale czasem do was zajrzę , bo naprawdę super kobietki jesteście.

Marokanka
GRATULUJĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ

Aguś no co ty trzymaj sie napewno się uda jak pisałaś syna masz poprostu wyluzuj i nie myśl o tym cały czas
Ja mam córkę i chcę synka ,ale jak będzie druga dziewuszka to się nie obrażę

Ostatnia edycja:
Nadal mnie mdli:( Nie tak strasznie jak wczoraj ale jednak... No i znowu to uczucie, ze dostałam @... Niech już będzie 30!!! Błagam!!! Chociaż znając siebie jutro znów zrobie test... Może jak będzie z porannego moczu to coś wkarze... Chociaż cień ciania...

reklama
czy wie ktoras cos o badaniach krwi ktore robi sie by wykryc ciaze.o te ktore wychodza wczesniej niz testy?pojecia o tym nie mam ale wiem ze cos takiego sie robi.Ta moja jedna ginekolog troche mnie zmyla "bo po co?", a ja bede w pl akurat pod koniec cyklu wiec chcialabym to moc zrobic i poza tym i tak mam sie umowic z inna bo ta na waakcjach.Do "mojej" ide tylko badania hormonalne robic.napiszcie czy cos wiecie i kiedy to mozna robic?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry