zielona.wampirzyca
mamusieńka
albo z ryżu.....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kolo wroclawia.zawsze cos sie znajdzie.nie wiem czemu tamta odradzala ale ja i tak zrobie.spytam tej drugiej jescze jak sie uda z nia umowic.zadzwonie po 15.Ja słyszałam, ze beta hcg wychodzi już nawet 7 DPO. W poznaniu takie badanie kosztuje ok. 25zł. Nie wiem jak to jest w innych miastach. A Ty eijf z jakiego miasta w Polsce pochodzisz?
ja w kolko makarony jem i dzis tez zrobie.Taka salatke z makaronem.na zimno.pycha1dobry pomysl to pozniej sobie zrobie.potrafie zjesc dwa kopiaste talerze.Biore salate lodowa,pomidor,ogorek kiszony,kukurydze z puszki,takie ni to orzeszki do salaty (nie wiem jak to sie w pl nazywa) podsmazone lekko,makaron rurki,dressing do salaty o smaku miod-msztarda i mieszam.pycha.Idę coś nad obiadkiem myśleć...co można zrobisz szybkiego z makaronu??i nietuczącego, bo ostatnio znowu przytyłam i wściekła jestem....

u mnie tez.ja w ogole miesa nie jadam a moj chlopak wrecz przeciwnie.no ale na szczescie gotujemy na zmiane.czasem on czasem jaja też jestem makaronowieć...a mój mąż znowu mięsak, a syn naleśnikarz....i dogodź wszystkim![]()

masakra normalnie, no ale spokoj na jakis czas przynajmniej niby wszystko jest ok, a jesli chcesz jakies dodatkowe badania robic to na pewno niezle sobie policza, no ale czego sie nie robi... ehhh my baby to mamy przekichane