Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no widzisz,jest dobrze.u mnie tylko 12 dniu po owu...Makaronka, ogromne gratulacje!!! To już trzecia nasza kwietnióweczka - kto następny?ja się zgłaszam na ochotnika hihi
wisienka ja też nie wiem jak dotrwać do czwartku, a nie chcę robić testu wcześniej...
u mnie dzisiaj ból podbrzusza się nasilił, niby w pracy tylko siedzę, ale jak przyjechałam do domu to się ledwo wdrapałam na trzecie piętro i padłam do łóżka żeby ból zelżał. I trochę zelżał jak poleżałam i odpoczęłam.
@ brak, ale wcale nie tęsknię. dzisiaj ten najbardziej znaczący dzień, jutro też mogę dostać @ ale prawdopodobieństwo już mniejsze... po cichutku cieszę się tym że dzisiaj już 14 dzień wyższej tempki!!! A tylko raz przez ponad dwa lata miałam właśnie taką długą fazę lutealną (najczęściej 13 dni, i prawie tyle samo 12 i 11 a 14 tylko raz, w styczniu!)![]()
No szkoda wielkie bo tak tu pusto i myslalam ze cos popiszesz.w ogole to moglabys wkleic sobie suwaczek w ktorym dniu cyklu jestes ,czy ile do owulacji,czy ile do testowania itp.bo inaczej sie czlowiek gupi i co chwile trzeba pytac.zastanwo sie nad tymcześć dziewczyny! gratuluję kolejnej fasolki!
niestety nie posiedzę dzis z wami... nie uderzyłam się ani nic ale tak mi ręka spuchła i boli jak cholera od wczoraj ,że ledwo piszę... nie wiem co mi jest, w każdym bądź razie już za późno żeby lecieć na prześwietlenie, ale chyba nie mam co liczyć ,że samo przejdzie:-(
co do samopoczucia (nie licząc tej ręki ) to ciągle mi niedobrze i kuje mnie po lewej stronie możliwe ,że jajnik, poza tym gdybym mogła to bym spała cały dzień:-)
zmykam na razie, bo mnie ta ręka wykończy , pozdrawiam!
Wzielabym po duwage wlasnie ten ostatni.Oczywiscie nie oznacza to ze ten bedzie trwal rowniez 30 dni ale gdzies trzeba zaczac.twoj suwaczek pokazuje ze 3 tyg do dni plodnych...(?!).no ale chyba przed tym bedzie najpierw testowanie?na kiedy to mialo mniej wiecej byc?ktory to dzien owulacji?Widzisz,ja sie w tym wszystkim gubie...eijf
wstawię, wstawię tylko nie wiem jak mam liczyć ile potrwa cykl... ech no to mam teraz do myślenia heh moze policzę tak jak był ostatni? no sama nie wiem
ps. tak jak powiedzialam założyłam 30 dc jak mialo to miejsce w poprzednim cyklu.. no ale sie okaże jaki będzie:-)