Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z tego co widze masz jeszcze 2 dni do testowania.Nie pozostaje nic innego jak czekac.Mnie w ubieglym cyklu temperatura spadla na dwa dni przed i to tylko wieczorem bo rano jeszcze wyzsza byla,ale ja mierze rowniez takim poznym wieczorem ok 23 bo wtedy zawsze spada.popoludniowe nic nie znacza bo wtedy zawsze sa wysokie.ja dzis dostalam @ a jak mierzylam teraz to mialam 36,8 9to moja jedna z wyzszych).nie jestesmy w stanie odpowiedziec czy lekki spadek zapowiada @ czy nie.przynajmniej ja nie potrafie.Mysle ze muisz poczekac.Test moglby juz wykazac ale nie musi.dziewczyny ,ja z pytankiem.Cykle przeważnie 27 lub 28 ale bywały 26.rano był spadek temp. z wczorajszej 37,4 do 37,1 w zeszłym cyklu rano dostałam @. Teraz pobolewa brzuch ale bardziej mdli i kołuje sie w głowie(z głodu nie bo jadłam sniedanie). narazie @ nie ma,wkładka czysciutka, nawet śluzu brak. A temp. zmierzyłam (cały czas siedze)i mam 38 taka jak zawsze popołudniu.
Test zrobiłam (ale był tylko z czułościa 25) ale jest ujemny jak byk nawet cieniusia ciania brak. Wiem ze do dnia @ czyli 30. jeszcze czas ale ten ranny spadek .. yslałam że pojawi się @![]()
tak olej z wiesiolka.Bierze sie go od poczatku cyklu.niektore zaczynaja w 4dc a inne od samego poczatku czyli od pierwszego dnia krwawienia.Ja tez tak zrobie.Ide wlasnie do niego przynajmniej mam taki zamiar ale zebrac sie nie moge.gdzie sie wszystkie podziały.Wiesiołek zakupiłam ale jak go sie bierze , wiem że do owulki ale od kiedy pon @ czy w trakcie też?. To jest olej z wiesiołka tak?
Mowi sie trudno.inaczej tylko bym sie zastanawiala.moze cos mi te badania pomoga?planuje tak czy tak wizyte,usg (kiedy najlepiej je robic?),potem badanie hormonalne i badanie krwi na samym koncu.Az sie boje podliczyc no ale do tej pory i tak znacznie wiecej na testy wydalam.chyba w kazdym mc conajmniej 40 e...wiec takie 25 za badanie krwi to przy tym nic.byleby cos to wszystko dalo.No a moje wydatki zaczna sie od dzis.jak w koncu odejde od tego komputera to pojde po zestaw dla starajacych sie (to napisze co tam jeszcze bylo co pomaga oprocz wiesiolka) i ten wiesiolek i lykamy...Zielona , najlatwiej i najszybciej to chyba potrawka z kurczaka) a smaczne jest,
Ja tez uwielbiam makarony, wogole moglabym we Wloszech mieszkac bo uwielbiam wloska kuchnie, wloskie przyprawy itp. ale cuz nie dane mi narazie
Eijf no wykosztujesz sie niestety, ja teraz bylam to za samo badanie i usg 70 dych zaplacilammasakra normalnie, no ale spokoj na jakis czas przynajmniej niby wszystko jest ok, a jesli chcesz jakies dodatkowe badania robic to na pewno niezle sobie policza, no ale czego sie nie robi... ehhh my baby to mamy przekichane

ja w to wierze ale niestety wiekszosc z nas nie potrafi wylaczyc tego myslenia.fajnie byloby miec taki "pilot', nacisnac guzik i problem z glowy.jesli znasz sposob to ja chetnie poslucham,ale jak na razie to nie udaje mi sie nie myslec o tym.dobra uciekam w koncu po moje 'zapasy".Marokanka GRATULACJE!!!!
Eijf doczekasz się dzidziusia, nie martw się.Mam bratową psycholiżkę i powiedziała że w szkole miała wykres na którym były przedstawione drzewo genealogiczne gdzie pozaznaczane było wszystko co działo się w rodzinie-alkoholizm, rozwody itp.itd.Był on zrobiony dla dziewczyny która nie mogła zajśc w ciążę i wykres pokazał że z pokolenia na pokolenie kobiety w rodzinie traciły pierwsze dzieckna wytworzyła sobie w głowie taką blokadę że nie mogła zajśc w ciąże.Dlatego osoby które o tym nie myślą zachodzą a te co chcą nie mogą.Nie ma więc innej rady jak tylko jechac na wakacje i wyluzowac:-)Będzie dobrze
Aguś 1972 w pierwszej ciąży zrobiłam test w dniu @ i wyszedł negatywny,też nawet bladziutkiej kreseczki nie było, po trzech dniach zrobiłam i pokazała się tak blada że ledwo dostrzegalna,następnego dnia też tylko cień.
Ja mimo że test już zrobiłam 27.07 to jednak do @ mam jescze ze 4 dni.
.
.

.
.
, najpierw go zatkało a potem baaardzoooo się cieszył, też nie mógł uwierzyć że tak szybko się nam udało
;-). Prezęt był udany
. Odsapłam troszke i lece do kuchni, dzisiaj błyskawiczne spagetti na obiad odszczele a potem goście się zejdą:-). Może wieczorkiem Was jeszcze podejże
. Nareczka.
ja się zgłaszam na ochotnika hihi