Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
scully dobrze, że jesteś bo Ty zawsze masz aktualna liste
u mnie śnieg stopniał...:-( :-)scully skąd wzięłąś tą listę????to ta moja czy jeszcze jakas??? a suzi czyli 7my pewnie
i dopisuję (poprawiam) 
Gin mnie wyslala na badania hormonow. I przy okazji wyszlo, ze TSH mam na granicy normy (wg jednych danych, bo wg innych jest duzo powyzej). Nie dawalo mi to spokoju, wiec poszlam do rodzinnego. I dal mi skierowanie, zebym sobie to sprawdzila. I tez nie wiem jak sie dostane do tego endokrynologa, bo ponoc u nas baaardzo trudno sie dopchac... Najwyzej pojde prywatnie jak trzeba bedzie...A na podstawie jakich badań lekarz skierował cię do endokrynologa?
Ja też mam skierowanie ale trudno mi się dostać do tego lekarza co chcę.
.
Jesteś boska DZIEKUJE:*ja to se w domu skrobięi dopisuję (poprawiam)
suzi - już jesteś :-)

U nas pada od 10 rano cały czas, jest ślicznie, oby tak zostało. Jak bylismy oglądać te szopki, to owce w tym padającym śniegu wyglądały uroczoa, bo ja tak dla przyjemności :-)
zazdroszcze bałwankau mnie śnieg stopniał...:-( :-)
Ale zazdroszcze! Uwielbiam snieg!U nas pada od 10 rano cały czas, jest ślicznie, oby tak zostało. Jak bylismy oglądać te szopki, to owce w tym padającym śniegu wyglądały uroczo
U nas ma padać do sylwka i ma być od -4 do -9*C tak dziś w wiadomościach zeznawali:-), zobaczymy jak im się sprawdziu nas popadało i stopniało i teraz breja sięzrobiła...feeeeee
A na sylwka słyszałam ,że ma być 18 na plusie![]()