Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No a u ciebie mam nadzieje ze mała dzidzia buduje domek dla siebie(a raczej stawia fundamenty) i stad takie bolesci!!!!Mysl pozytywnie !!!!!!Jawierze w Ciebie

cześć lasencje:-) Marulka kurde no ale mi teraz napisałaśbo ja mam takieciche wrażenie ze to to
no ale jeszcze dwa tyg to testu
idziesz do dziadka znowu???? znowu cicos nagada.....
Agutka ale zabiegana jesteś![]()
A. powiedział, żebym na razie poszła do dziadka.. Bo już byłam, bo pobrał cytologię i w ogóle nikt mnie przed nowym rokiem nie przyjmie...
Super byłam w tym roku tam na wakacjach, ładnie się opaliłam tylko moje pośladki raziły ognistą czerwienią(zapomniałam ich posmarować balsamem- jak człowiek stary tak głupi)Lopop jestem z Krynicy Morskiej.

:-)

no cóż lenistwo jest ciężkie.Suzi nie do zdarcia jesteś- w nocy długo piszesz rano niczym skowronek na forum. Ja to niestety lajcik do 9 leżenie nawet synek długo śpi a zawsze o 7 pobudka. Męża wyprawiam do pracy i znowu do łóżka i niestety przyśpię sobie a potem nie mogę wstaćno cóż lenistwo jest ciężkie.
I jakos tak juz wstałam...
Osobiście nie lubię spać za długo. Ale Ty kochana musisz teraz więcej spać
:-) i ogólnie wypoczywać

były oznaką fasoleczki, trzymam kciukaski.Mój plan sprzątania niby obowiązuje od wczoraj ale spęłzł na niczym bo co lekko wszystko odarnę moje dziecko wyciąga zabawki i chce się bawić. Jednak jak już by było drugie liczmy że chociaż od początku starań tgo by miało ok 3 lat to już by się bawili. Trochę nie nadążę za synek bo on jest na etapie żołnierzyków, jakiś twiedzy, wojen.Oj kochana ja uwielbiam spac!!!1Ale dzis mezus obudził mnie telefonemI jakos tak juz wstałam...
Mam ambitny plan na sprzatanie na dzis...![]()

;-):-)

-

- to oczywiście powstawiał mój syn a ja nachwilę wyszłam zalać kawę.