• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Kurcze ale fajnie!!!!!!!!!!!!!!!!;-):tak:Tak miło czytac o tym jak sie komus udało i to nie tak hop siup:tak:

Ja mam dosc obfity @ i boli brzusio, jutro mam zrobic oznaczenia bo to bedzie 3 dc!no i potem do lekarza!!!!

A mam do ciebie takie pytanko,bo brałaś CLO, mozna go przyjmowac gdy owulka natura,ale nie w kazdym cyklu?????
Postanowiłam ze po @ bede mierzyła tempke, sprobuje chociaz jeden miesiac i zobaczymy co z tego wyjdzie...

Suzi nam sie udało bo chyba stwierdziłam, ze i tak z tego cyklu nic nie bedzie :tak:bo jak sie okazało,z e jestem po owulce a mysmy sie nie przytulali w tym okesie to w dzien kiedy lekarka powiedziala ,z e to chyba ostatni moment na przytulaski to pojechalismy do domu, ale juz bez wiary, ze sie uda. A tutaj niespodzianka :-D

Takie nowiny tylko poprawiają samopoczucie i daja nadzieje że mi też się kiedyś uda i bedzie niespodzianka:-D
CHyba naprawde trzeba wyluzować :-)
My w tym miesiącu odstawiliśmy testy owul, przytulamy się oczywiście bo to już czas ale jakoś specjalnie się nie nastawiam. Jak będą dwie krechy będzie super i oczywiście dowiedzie się dziewczynki jako drugie :tak:

Kurcze ale fajnie!!!!!!!!!!!!!!!!;-):tak:Tak miło czytac o tym jak sie komus udało i to nie tak hop siup:tak:

Ja mam dosc obfity @ i boli brzusio, jutro mam zrobic oznaczenia bo to bedzie 3 dc!no i potem do lekarza!!!!

A mam do ciebie takie pytanko,bo brałaś CLO, mozna go przyjmowac gdy owulka natura,ale nie w kazdym cyklu?????
Postanowiłam ze po @ bede mierzyła tempke, sprobuje chociaz jeden miesiac i zobaczymy co z tego wyjdzie...

Suzi clo jest na zwiększenie liczby pecherzykow w cyklu wiec mozna go brac przy natulanej owulce :-)
Mierzenie tempki jest dobrym krokiem ja sobie bardzo chwale fakt na początku nie byłam do tego przekowana, ale jedna dziewczyna z BB mnie przekonała.

reklama
Mieliśmy jechac do Krakowa (od nas to prawie 500 kilosów w jedną stronę) 30.12 pracowaliśmy do 15h u nas już od rana sypał śnieg więc warunki do jazdy były fatalne i wyszło tak, że zrezygnowaliśmy, na szybkiego przyszykowałam troszkę papu, później o północy wypiliśmy na dworze szampana, kupiliśmy fajerwerki i dostaliśmy troszkę fajerwerków, więc pokaz ogni zrobiliśmy przez jakieś 15 minut, późni;-)ej do domku i nie pamiętam o której poszliśmy spać ale wstaliśmy koło 10 okropnnie niewyspani.:cool2:
To też fajnie;-) Strasznie wszędzie śniegu nasypało
Ja też sie obudziłam niewyspana

Hej Ola:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry