• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dzień dobry. :-)

Wczoraj już nie miałam siły zaglądnąć,bo po obiadku poszliśmy na sanki we Trójkę i tak się wyszaleliśmy,że umierałam,hahaha. :-D :-p
Ale cuuudnie było! :-)

reklama
Mam nadzieje ze jak cos to dziewczyny pomogą w odczycie!!!!Juz sobie zapisałam tą karte co mi podałas linka :tak:

A kiedy mam ją zacząc mierzyc???bo chyba w @ sie tego nie robi?????

Mam nadzieje ze jak cos to dziewczyny pomogą w odczycie!!!!Juz sobie zapisałam tą karte co mi podałas linka :tak:

A kiedy mam ją zacząc mierzyc???bo chyba w @ sie tego nie robi?????

w 1 dniu braku krwawienia :-) tylko pamiętaj o stałej porze nawet w weekendy

dziewczyny mam do Was pytanie czy którejs z Was przypadły badania okresowe w czasie ciąży?? b ja mam jutro jechac i nie wiem bo teoretycznie od jutra bede na l4 i jestem ciekawa czy mi wystawią, ze jestem zdolna do pracy:baffled:

U nas śnieg padał od 5 rano 30 grudnia naprawdę z niewielkimi przerwami minutowymi parogodzinnymi do 2 stycznia wieczora więc drogi czarne to były dopiero wczoraj. Ogólnie śniegu mamy już prawie po kolana (a mam 170cm) przy chodnikach leżą hałdy śniegu z odśnieżania co najmniej metrowe i więcej, pieskowi (podrasowany jamnik troszkę wyższy od tradycyjnego) musiałam zrobić ścieżki labiryntowe na ogrodzie:-D
:-D:-D
To u nas aż tyle śniegu nie ma,ja chce jechać potem na zakupy to niech nie pada tu dzisiaj

Cześć dziewki i ja się melduje:tak: Ale zamieszanie:szok: hehehe jakoś musimy się zapoznać wszytkie!!:tak: Agutka my wczoraj też na saniach, ale Michał zakończył spacer wielkim wrzaskiem i sprintem bielgliśmy na chate....:baffled: Co do mierzenia tempki to ja znowu przeczytałąm, że w czasie@ sie nie mierzy, ale nie dłużej niż 5 dni:confused::confused::confused: wszędzi co innego....
Z badanaimi okresowymi też n ie mam pojęcia. A w ogóle to ja wczoraj gadałąm z moją kumpela też staraczką i troszkę zaczynam się zastanawiać czy robić ta betę:zawstydzona/y:. Bo ja podjaran troszkę objawami, ale jej to nie zdziwiło w ogóle i za objaw nie uznała.......

Cześć dziewki i ja się melduje:tak: Ale zamieszanie:szok: hehehe jakoś musimy się zapoznać wszytkie!!:tak: Agutka my wczoraj też na saniach, ale Michał zakończył spacer wielkim wrzaskiem i sprintem bielgliśmy na chate....:baffled: Co do mierzenia tempki to ja znowu przeczytałąm, że w czasie@ sie nie mierzy, ale nie dłużej niż 5 dni:confused::confused::confused: wszędzi co innego....
Z badanaimi okresowymi też n ie mam pojęcia. A w ogóle to ja wczoraj gadałąm z moją kumpela też staraczką i troszkę zaczynam się zastanawiać czy robić ta betę:zawstydzona/y:. Bo ja podjaran troszkę objawami, ale jej to nie zdziwiło w ogóle i za objaw nie uznała.......

Czemu Kerna?

reklama
a pamiętasz moje objawy?? Kilka dni po serduchach kłucie w podbrzuszu, i do teraz też czasami się to zdarza, do tego uczucie przepełnienia też tam. Ona powiedziała, że ja jajniki produkują prolaktynę to może kłuć i to nie musi być dziwne........:-(. No i ja te jajka moje czuję dwa tyg...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry