Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieje ze jak cos to dziewczyny pomogą w odczycie!!!!Juz sobie zapisałam tą karte co mi podałas linka
A kiedy mam ją zacząc mierzyc???bo chyba w @ sie tego nie robi?????

U nas śnieg padał od 5 rano 30 grudnia naprawdę z niewielkimi przerwami minutowymi parogodzinnymi do 2 stycznia wieczora więc drogi czarne to były dopiero wczoraj. Ogólnie śniegu mamy już prawie po kolana (a mam 170cm) przy chodnikach leżą hałdy śniegu z odśnieżania co najmniej metrowe i więcej, pieskowi (podrasowany jamnik troszkę wyższy od tradycyjnego) musiałam zrobić ścieżki labiryntowe na ogrodzie![]()

Ale zamieszanie
hehehe jakoś musimy się zapoznać wszytkie!!
Agutka my wczoraj też na saniach, ale Michał zakończył spacer wielkim wrzaskiem i sprintem bielgliśmy na chate....
Co do mierzenia tempki to ja znowu przeczytałąm, że w czasie@ sie nie mierzy, ale nie dłużej niż 5 dni

wszędzi co innego....
. Bo ja podjaran troszkę objawami, ale jej to nie zdziwiło w ogóle i za objaw nie uznała.......Cześć dziewki i ja się meldujeAle zamieszanie
hehehe jakoś musimy się zapoznać wszytkie!!
Agutka my wczoraj też na saniach, ale Michał zakończył spacer wielkim wrzaskiem i sprintem bielgliśmy na chate....
Co do mierzenia tempki to ja znowu przeczytałąm, że w czasie@ sie nie mierzy, ale nie dłużej niż 5 dni
wszędzi co innego....
Z badanaimi okresowymi też n ie mam pojęcia. A w ogóle to ja wczoraj gadałąm z moją kumpela też staraczką i troszkę zaczynam się zastanawiać czy robić ta betę. Bo ja podjaran troszkę objawami, ale jej to nie zdziwiło w ogóle i za objaw nie uznała.......