Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jak dostanę @ w terminie to płodne tez mam miedzy 20-22 stycznia, a 21 stycznia wraca mój mąż wyposzczony;-)po 2 tygodniach. więc w tym cyklu pokładam wielkie nadzieje
A nie, mój Wrześniaczek jest młodszy;-):-)agutkaZG pisze:Widzę,że sporo mamy tu wrześniaków. :-)
Moja Wrześniaczka najmłodsza? ;-)

Dziś mam 29 dc i powinnam dostać @A kiedy masz dostać i jak długie masz cykle?

No rzeczywiście z kolacją może być problem. Ja kupiłam mojemu ładne zamszowe buciki i powiedziałam, że to szybki prezent na walentynki bo nie mogłam wytrzymać do 14 lutego( no ale to było 7 lat temu wtedy tego w reklamie nie byłolopop sama nie wiem czy ekstra kolacja wchodzi w grę, nie mamy z kim zostawic córeczki, czy cos mu kupic w stylu buciki niemowlece- jak na reklamie ;-)
pozdrawiam gorąco wszystkich
). Więc albo jakiś gadżet niemowlęcy lub teścik na poduszce nie wiem usiądź przy dobrej herbatce a ntchnienie samo spłynie.