robiłaś teścik owulacyjny?? A czujesz coś wogóle , czy jajniki dają ci o sobie znać???Myśa jeszcze nic nie wiem;-)
Dzis teścior wyszedł ngatywny!!!
Ale jestem bardzo ciekawa czy wogóle reaguje naleki![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
robiłaś teścik owulacyjny?? A czujesz coś wogóle , czy jajniki dają ci o sobie znać???Myśa jeszcze nic nie wiem;-)
Dzis teścior wyszedł ngatywny!!!
Ale jestem bardzo ciekawa czy wogóle reaguje naleki![]()
No troszke je czuje,ale nie tak jak na owulke;/ i tak jakos podbrzusze mnie pobolewarobiłaś teścik owulacyjny?? A czujesz coś wogóle , czy jajniki dają ci o sobie znać???

no to może jeszcze za wcześnie żeby test coś wykazał, zaczekaj jeszcze 2-3 dni i zrób znowu. Ja czytałam że testy owu najlepiej robic wieczorem bo wtedy jest największe stężenie tego hormonu i test jest wiarygodniejszyNo troszke je czuje,ale nie tak jak na owulke;/ i tak jakos podbrzusze mnie pobolewa![]()
nanusia to teraz już się nie martw, jak będziesz mieć wszystkie badania to będą wiedzieć jak ci pomóc i szybko się zafasolkujecieHej dziewczyny. Wróciłam właśńie od gina.
Potwierdził,że mam przeciwciała przeciwplemnikowe, ale od razu powiedział,że miał pacjentkę, ktora miała je w 1:400 ( ja mam 1:200) i zaszła w ciążę, więc nic nie jest przesądzone.
Poza tym dostałam skierowanie na drożność jajowodów (jajników?) i na test po stosunku. W tym samym czasie mąż jeszcze musi się zbadać i chyab będziemy mieli już komplet badań.
Wczoraj , aż o 4 dni dostałam wcześniej @, załamałam się i nie przespalam nocy. Ogólnei źle się czuję psychicznie i fizycznie. Mam jednak nadzieję,że wszytsko lada dzień wróci do normy.

nanusia to teraz już się nie martw, jak będziesz mieć wszystkie badania to będą wiedzieć jak ci pomóc i szybko się zafasolkujecie![]()
Hej dziewczyny. Wróciłam właśńie od gina.
Potwierdził,że mam przeciwciała przeciwplemnikowe, ale od razu powiedział,że miał pacjentkę, ktora miała je w 1:400 ( ja mam 1:200) i zaszła w ciążę, więc nic nie jest przesądzone.
Poza tym dostałam skierowanie na drożność jajowodów (jajników?) i na test po stosunku. W tym samym czasie mąż jeszcze musi się zbadać i chyab będziemy mieli już komplet badań.
Wczoraj , aż o 4 dni dostałam wcześniej @, załamałam się i nie przespalam nocy. Ogólnei źle się czuję psychicznie i fizycznie. Mam jednak nadzieję,że wszytsko lada dzień wróci do normy.

Hejka.
Wróciłam od ginka i mam lutkę brać, a za 2,5 tyg. przyjść na konkretną wizytę już z badaniem. Wiem już jak lekarze liczą przewidywany termin porodu. Od dnia ostatniej @ dodają 9 miesięcy plus 7 dni. U mnie ze względu na owu w późniejszym czasie termin przesunie się o ok. 10 dni ale to wszystko okaże się po pierwszym USG.

Nanusia do droznosci nie wolno wspólzyc,zeby bron Boze nie było dzidzi!Robi sie ją przed owulacjąCzy do drożności trzeba się jakość przygotować? jakaś wstrzemięźliwość wskazana?
oj Tośka co mi się wyaje, ze ...trzymam kciuki![]()
podałam mojemy obiadek i dalej leże 

rybko to tylko teraz dbać o siebie i się cieszyć szczęściem:-):-):-)Hejka.
Wróciłam od ginka i mam lutkę brać, a za 2,5 tyg. przyjść na konkretną wizytę już z badaniem. Wiem już jak lekarze liczą przewidywany termin porodu. Od dnia ostatniej @ dodają 9 miesięcy plus 7 dni. U mnie ze względu na owu w późniejszym czasie termin przesunie się o ok. 10 dni ale to wszystko okaże się po pierwszym USG.
Hejka.