reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ho ho slodka tajemnica ale reka noga mozg na scianie oczy na parapecie le he he
heheh zawsze sie wymysli jakos nowa w trakcie:-p:-p;-)heheheh a kiedy planujesz testowac? bo ja sie troche obawiam w walentynki, moze jeszcze poczekam i po niedzieli zrobie..

cisza...jeszcze jej(@) nie ma...ale brzuch coraz bardziej boli i czuje skurcze macicy...nie wiem co myśleć...czy możliwe żeby tak było w ciąży?bo ja już nie pamiętam...nasze zafasolkowane powiedzcie mi proszę?tak mi smutno jest:-(
ja w pierwszej ciazy maialm bardzo silne bole brzucha tak jak na @ i bylam pewna ze przyjdzie a sie okazalo ze to ciaza..wiec wszystko powinno sie wyjasnic u ciebie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
co to jest to FF czesto tu sie pojawia a niewiem co to u mnie tempka tez dzis ok nawet o 1 stopien wyzej ale do konca jeszcze daleko

to strona jak 28dni.pl do mierzenia temp. (mam na dole pod suwaczkami), w skrócie FF (fertilityfriend) :-)

I ja się witam - faworkowo. :-)
Wczoraj wieczorem z Zuzią już je smażyłyśmy. :-D
U mnie dziś 28dc,termin @,której brak. ;-)

dzisiaj powinnam dostac@ ale jak narazie jej nie ma mam nadzieje ze nie przyjdzie

:-) to co przywitacie się z @ za 9 m-cy... ;-)

cisza...jeszcze jej(@) nie ma...ale brzuch coraz bardziej boli i czuje skurcze macicy...nie wiem co myśleć...czy możliwe żeby tak było w ciąży?bo ja już nie pamiętam...nasze zafasolkowane powiedzcie mi proszę?tak mi smutno jest:-(
no to jak nie ma to superowooooo
bedzie super jeszcze bedziesz plakala ze szczescia

Hehehe,Grzesiek się dziś mnie pyta,kiedy mam termin @. Ja mówię,że dziś. :-D A On ze śmichem,że kurde,no trzeba w końcu się bardziej postarać,żebym zaszła w ciążę,bo już go te @ dobijają,hahaha. :-D Szczególnie,że teraz ma urlop. ;-) :-p

Co do samopoczucia mego,to hm... Byłam z G. na zakupach,bo Zuzia śpi. Boli mnie ci*ka w środku tak,jakby mi ktoś kołka tam włożył. :wściekła/y: I tak mnie obcierała dzisiaj :zawstydzona/y: ,że aż ciężko mi się szło z tymi "suchotami"... Wczoraj były przytulanki - @ brak,a to jakiś tam znak. :-D

Dziękuję Wam kochane za kciuki i za dobre słowo:tak:
czekam i czekam ale czuję się jakbym siedziała na bombie zegarowej:-( oby te bóle nie zwiastowały @ bo dziś jest jej dzień...ale cholera ja naprawdę jej nie chcę tylko ja taki niedowiarek jestem bo czuję te same bóle jak co miesiąc i w głowie mi się nie mieści żeby to było coś innego.chociaż wiem że te bóle zdarzają się i w ciąży.kurna zwariować można:wściekła/y:
przepraszam za chaos:zawstydzona/y:

reklama
Lena jak najbardziej brzuch boli jak na @, ja biegałam i gatki co chwilkę sprawdzałam.
Widzę, że niektóre z was testowanko czeka.
Agutka w końcu się uda kochana:) Oj zaciskam kciukasy:-) za was wszystkie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry