• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

olkale mnie też na początku wyszłą jedna krecha...mimo że małpiszon spóźniał się już ze 2 dni...a drugiej kreseczki nawet nie było widać. Nic, a nic, zero jakiegokolwiek śladu. Powtórzyłam test w bodajże 33dc, czyli 4 dni po pierwszym teście i wyszły dwie wyraźne krechy. Ale byłam w szoku!
Teraz pewnie to ja się z testami bawić nie będę, tylko w razie podejrzeń od razu zrobię betkę...ale na to muszę jeszcze poczekać. Najpierw muszę ugościć @.

tez o tym myslałam...bede miała jasnosc...

a ile juz bedziesz po terminie@? bo chyba powinno juz ci wyjsc po tylu dniach od poprzedniego testu:tak:

dziś jest 32 dc więc 2 dni od ostatniego... a 4 od terminu @

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
olkale a robiłaś teściora ?!? jak piersiątka, bo to czasami też jest objawem ?
Mysza tak piersiątka sa tkliwe i trochę większe, ale mnie zawze bolą i nie umiem ocenic czy mocniej czy nie... moze są trohcę większe niz zwykle (?) sama nie wiem

cholerka zaczynam sobie wkręcać...!!!:wściekła/y:

no to jutro rano sikamy:-D:-Dale ja mam cycolki ze...czasami mysle ze mi je rozsadzi takie ciezkie i bola:szok:

no dobra kupię tescik dzisiaj...żeby Tobie było raźniej ;-)

Mysza tak piersiątka sa tkliwe i trochę większe, ale mnie zawze bolą i nie umiem ocenic czy mocniej czy nie... moze są trohcę większe niz zwykle (?) sama nie wiem

cholerka zaczynam sobie wkręcać...!!!:wściekła/y:
no mnie bola inaczej tzn na poczatku sutki a teraz cale bola, sa ciezkie,pieka i bola nawet jak chodze bez stanika:eek:a z tego ze urosly bardzo sie ciesze:-D

no mnie bola inaczej tzn na poczatku sutki a teraz cale bola, sa ciezkie,pieka i bola nawet jak chodze bez stanika:eek:a z tego ze urosly bardzo sie ciesze:-D

też tak miałam zaraz po starankach przez ok tydzień, półtora to same sutki (ale nie zwróciła uwagi na to, bo myślałąm, ze to od pieszczotek;-)) a teraz całe

no nic muszę lecieć Kochane ...do zobaczenia

ewelina u Ciebie to na pewno coś rośnie. Mnie najbardziej właśnie na początku drażniły piersiątka...bolały jak jasna cholercia i były niedotykalskie.
olkale jak już 4 dni po @ to rób dzisiaj tego teściora, albo rano na betkę i popołudniu będą wyniki. Na betkę nie trzeba iść przecież na czczo.

Trzymam za Was mocno dziewczyny. Nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym przeczytać ze u Was po dwie krechy.

ewelina u Ciebie to na pewno coś rośnie. Mnie najbardziej właśnie na początku drażniły piersiątka...bolały jak jasna cholercia i były niedotykalskie.
olkale jak już 4 dni po @ to rób dzisiaj tego teściora, albo rano na betkę i popołudniu będą wyniki. Na betkę nie trzeba iść przecież na czczo.

Trzymam za Was mocno dziewczyny. Nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym przeczytać ze u Was po dwie krechy.
ciesze sie ze nam dopingujesz po tym co cie spotkalo:zawstydzona/y::tak:ja tez mam nadzije ze mam fasoleczke:-Djutro robie tesciora z rana:-)chociaz caly czas patrze na ten test gdzie wyszla druga jasna kreska i wciaz ja widze:-)

reklama
Tak sobie czasami myślę że poprzednia ciąża, a właściwie starania o nią były takie beztroskie. Stwierdziliśmy że chcemy mieć dzidziusia i normalnie się kochaliśmy...Poszłam co prawda do ginka żeby mi sprawdził czy mam owulkę, ale nie było tego całego zamieszanie jakie teraz mam w łepetynie.
Obawiam się że teraz to ja zwariuję. Będę liczyć, mieszyć, malować wykresy...mimo że się nie bardzo do tego nadaję i obiecałam sobie że nie będę tak robić. No ale cóż ->takie życie!
Choć zrobię chyba wszystko zeby moje dzieciątko znowu wróciło do brzuszka.

A sorki za takie przemyślenia ale tak mnie wzięło na wspominki.

ciesze sie ze nam dopingujesz po tym co cie spotkalo:zawstydzona/y::tak:ja tez mam nadzije ze mam fasoleczke:-Djutro robie tesciora z rana:-)chociaz caly czas patrze na ten test gdzie wyszla druga jasna kreska i wciaz ja widze:-)

Jestem Waszym największym kibicem ;-);-);-) bo to daje właśnie to światełko nadzieji że mi też się uda!
Ewelinko rób teraz ten teścior i już!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry