maćku
Moderatorka
Tez sie nad tym zastanawiam... MNie sie poprawila po bromku... A idziesz na monitoring? Ja sie wybieram...Wogóle czy będe mieć. Prolaktyna jest ok, sama się naprawiła ale ciekawe czy owu w tym cyklu będzie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez sie nad tym zastanawiam... MNie sie poprawila po bromku... A idziesz na monitoring? Ja sie wybieram...Wogóle czy będe mieć. Prolaktyna jest ok, sama się naprawiła ale ciekawe czy owu w tym cyklu będzie.

Ja robiłam pierwsze usg tak jakby w 4 lub 5 tc wg ost owul było już widać.kobitki a kiedy widac pecherzyk ciążowy na usg tzn ile po zaplodnieniu? bo ja ide do lekarza 2 marca i moze juz bedzie cos widac jak bym byla w ciazy
Witajcie Kobietki :-)
ewelina w 12tc. Moje Maleństwo miało już wtedy ponad 5cm...i było takie śliczne! A Ty leć na to usg oglądać swoją fasolinkę. To niesamowite uczucie.
maćku świetny tekst. :-)
WSTAWAĆ ŚPIOCHY -> szkoda dnia ;-)
;-) chciałabym, choć z drugiej strony 21.02. tato ma urodziny i taki prezent może by go w końcu na nogi postawił (bo na razie ciągle martwi się zdrowiem...) :-(

Chyba zaczne sie uczyc robic na szydelku...![]()

Medluję się :-) ja już od 4 40 na nogach :-)

Tosia zacheciłaś mnie i chyba kupię sobie ta książkę "Honor albo smierć" bo ciekawa recenzja.
Wspolczuje Ci tego wczesnego wstawania! Gdybym ja musiala tak wczesnie wstawac, popadlabym w depresje;-)Medluję się :-) ja już od 4 40 na nogach :-)
Ja ide na szkolenie do mamy. Ona robiac na szydelku firme rozkrecilaJa,chyba,też... Jakiś szybki kurs na necie?
Bo nie wiem,czy moja Mama będzie w stanie nauczyć tego moje 2 lewe ręce.![]()
![]()
![]()
![]()