reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam, a ja dziś mam doła. Rano mnie tak rozkleiło, a później jeszcze byłam u znajomych, którzy mają pięna 3 miesęczną "zmiksowaną" córeczkę. Jak wracałma to myśłałam,że w autobusie się rozpłacze z żalu,że ja mam marne szanse na ciążę, a tak staram się trzymać i nie poddawać...
Walnac Ci?

reklama
no ne wiem moze to jest zwiazane z tym, ze na piątek 26 lutego mam umówione badanie droznosci w szpitalu i moze ten termin to godz zero i się mój organizm przestawił...6 dni oczekiwania na @

olkale, ale wiesz,że jak przyjdzie @ dopiero jutro to masz marne szanse,żeby zrobili Ci drożność?!

Dziękuję dziewczyny ;-)
Postaram się nie zamartwiać.

Kochana chciałabym mieć takie zmartwienie :-D

u nie zawsze newowo jest...no ale tyle :szok: wiem, ze wciagu dnia jest wyzsza...ale pomyślałm sobie, ze może jak tendencja spadajaca byłaby to moze w ciągu dnia bedzie nizsza...
niestety w ciągu dnia rośnie przynajmniej u mnie :tak:

Wątpię... Ta samotność tutaj jest raczej dla mnie zarezerwowana... :-(
agutka to jesteśmy dwie

Licytujemy sie? Ja jestem tu najdluzej, a moje staranka trwaja juz prawie poltora roku...;-)
u mnie 15 cykl więc witam w klubie długodystansowców :zawstydzona/y:

witam, a ja dziś mam doła. Rano mnie tak rozkleiło, a później jeszcze byłam u znajomych, którzy mają pięna 3 miesęczną "zmiksowaną" córeczkę. Jak wracałma to myśłałam,że w autobusie się rozpłacze z żalu,że ja mam marne szanse na ciążę, a tak staram się trzymać i nie poddawać...

Będziesz miała swoją fasolkę - nie możesz się poddawać kochana :tak: więcej optymizmu :tak:

nanusia nie poddawaj sie i nie rozlklejaj...nie jesteś sama z takimi problemami...wkońcu i Nam sie uda:tak: głowa do góry

reklama
Do góry