reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
nanusia nie poddawaj sie i nie rozlklejaj...nie jesteś sama z takimi problemami...wkońcu i Nam sie uda:tak: głowa do góry

gdyby to nie były te przeciwciała to jeszcze jakąś nadzieję bym miała, a tak jeśli będę miała kiedykolwiek własne naturalnie poczęte dziecko to będzie to WIELKI CUD!

Staram się nie rozklejac, ale dziś chyba mam słaby dzień

gdyby to nie były te przeciwciała to jeszcze jakąś nadzieję bym miała, a tak jeśli będę miała kiedykolwiek własne naturalnie poczęte dziecko to będzie to WIELKI CUD!

pisałąm Ci o tej znajomej kiedyś...co prawda nie naturalnie poczęte, ale ozostaje inseminacja...pgadaj z Paluszyńskim moze?

reklama

A czytalas arykul, ktory wypocilam chyba w piatek wieczorem?

Do góry